ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

18 Desembre, 2019

El millor disseny web per aquest Nadal

Disseny web

El desembre és clau per a qualsevol negoci i més encara si compta amb una web on promocioni els seus productes o serveis, ja que un portal a internet li dóna l’opció de tenir més visibilitat a un públic més elevat.

I és ara, quan el Nadal està tan a prop, que ha de cuidar especialment el seu disseny web i adaptar-lo a aquestes setmanes on el comerç pren tot el protagonisme.

La seva pàgina ha de ser més atractiva que mai i donar una imatge de marca impecable, professional i competent, amb la finalitat que els usuaris que la visitin obtinguin una bona experiència de navegació i se sentin atrets pel seu disseny nadalenc.

Per això, li oferim alguns consells per tenir un millor disseny durant aquest Nadal:

Actualitzi els seus productes: ha de revisar que les descripcions dels seus productes o serveis estiguin correctes, no hi apareguin errors i que les imatges estiguin optimitzades. Pot afegir noves fotografies i vídeos explicatius per acostar-los als seus visitants i que tinguin més ganes d’adquirir-los.

Incorpori ofertes: les promocions i descomptes atrauen els usuaris, ja que són dies de moltes compres i pot influir en la decisió final.

Home renovada: la seva pàgina l’inici, la Home, ha de donar una imatge pròpia de l’època i que convidi a comprar. Igualment, els colors vermell, blanc, etc. són molt característics i pot utilitzar-los i donar un caire diferent a la seva web.

Continguts relacionats: en cas de tenir un Blog corporatiu dins la seva pàgina, el pot actualitzar amb temàtica relacionada amb el Nadal. Aquest aspecte és molt beneficiós per al seu posicionament web, oferint-li més notorietat a internet.

A més d’aquests consells per al seu portal, li comentem que és interessant enviar una felicitació de Nadal als seus clients i subscriptors, donant-los les gràcies per la seva confiança i desitjant-los Bones Festes. Generarà més confiança i credibilitat. Recordi que aquesta també ha de tenir un disseny adaptat al Nadal.

Si vol obtenir en cada moment de l’any el millor disseny web i donar sempre una imatge corporativa professional i actual, compti amb Gestinet. Som referents en disseny web Barcelona i en posicionament als cercadors. Realitzem estratègies de màrketing digital adaptades a cada empresa i necessitat.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
El millor disseny web per aquest Nadal
1 (20%) 1 voto