ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  12/10/2018

  Tenir el millor domini per un posicionament web òptim

  posicionament web

  Escollir el domini idoni pel seu projecte on-line és una de les tasques més importants i forma part de l’estratègia de màrketing on-line que pot fer que la seva web, el seu blog o la seva botiga virtual tingui èxit.

  Un domini és el nom atorgat a un lloc web a internet i no n’hi poden haver dos exactament iguals.

  És l’adreça principal amb la qual promocionarà el seu projecte i ha de tenir algunes característiques bàsiques que, ajudaran, entre altres, a tenir un bon posicionament web. És la primera impressió que els usuaris tindran del seu negoci; per tant, ha de ser fàcil de recordar, curt i que tingui la paraula clau. D’aquesta manera, es pretén arribar al màxim d’usuaris possible tenint un posicionament Google adequat.

  Algunes de les característiques que ha de tenir un domini són:

  Objectiu empresarial: s’ha de tenir molt clar quins productes o serveis oferirà i de quina manera estarà enfocat el negoci. Així, es pot decidir quin domini escollir en funció d’aquestes premisses.

  Paraules clau: incloure la paraula clau en el domini és una gran opció per a determinats sectors o activitats.

  Original: però amb limitacions. Ha d’estar segur que el nom escollit no té doble sentit ni és ofensiu. Ha de ser fàcil de recordar, interessant i comercial.
  Eviti utilitzar guions i números en el domini i, és clar, sense faltes ortogràfiques.

  Mercat definit: de la mateixa manera que ha de definir el seu negoci, ho ha de fer amb els clients que vol dirigir-se. Si la seva web està enfocada al mercat nacional, ha d’utilitzar un nom espanyol, a no ser que sigui d’una marca en concret.
  En canvi, si creu que el seu projecte té altres expectatives des d’un inici, és millor un nom inventat o internacional.

  Allotjament web: tingui la seva pàgina web, de la mateixa manera que el domini, en un hosting de confiança. A més, li proporcionarà més seguretat i més velocitat de càrrega, aspecte molt positiu pel posicionament web.

  Xarxes socials: és necessari comprovar amb anterioritat si el domini escollit està lliure a les xarxes socials. Això li facilitarà molt la feina i l’usuari l’identificarà fàcilment a tot arreu.

  Aquests tips, entre altres, el poden ajudar a escollir un bon domini per al seu projecte on-line i que, finalment, obtingui un posicionament web exitós.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on analitzem i elaborem propostes a mida i que millor encaixen amb les necessitats dels nostres clients.

  5/5 - (48716 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48716 votes)