ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La millor estructura i disseny web per a la seva pàgina

  Disseny web

  El disseny de la pàgina web d’una empresa és un aspecte que cal cuidar constantment, degut que és la seva imatge digital i afecta de manera directa a les seves conversions.

  I, dins l’estratègia de la creació del seu disseny web, hi ha un factor determinant: l’estructura.

  Aquesta comprèn l’organització i distribució dels diferents elements dins la pàgina. És a dir, la manera com es col.loquen i es relacionen entre ells.

  En una estructura web trobem la capçalera, el logotip, el menú, el cos i el peu de pàgina, etc. I l’ordre de tots aquests pot fer que els usuaris puguin obtenir millor o pitjor experiència de navegació i, per tant, puguin acabar comprant o marxant de la web.

  Com hem comentat en moltes ocasions, aconseguir un òptim disseny web és essencial perquè els seus visitants estiguin més temps dins el seu portal i, igualment, obtenir una bona estructura.
  És més, també és imprescindible pel seu posicionament als cercadors i obtenir més i millor visibilitat a Google.

  Com ha de ser la seva estructura web?

  En general, el disseny d’una pàgina corporativa no ha de ser massa complicat, sinó ser intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Els seus elements han d’estar visibles, ser accessibles i fer que tots els enllaços funcionin correctament.

  Per tant, la seva estructura ha de poder ser utilitzada per tots els seus usuaris i ser molt funcional i manejable. Ha de tenir una composició senzilla i facilitar la navegació.

  El menú, que és un aspecte molt important i és on els usuaris cliquen molt sovint per cercar informació, ha de contenir el més essencial i ser molt explicatiu.

  Una part de la seva estructura contindrà imatges, sempre visuals i impactants, però mantenint un ordre dins la seva pàgina. No han de ‘molestar’ i deixar que els usuaris puguin realitzar consultes.

  Aquests són dos elements importants dins la seva organització web, igual que la col.locació del seu logotip, entre altres.

  Cuidi la seva estructura web i podrà comprovar com els seus usuaris se senten més còmodes visitant-lo i, especialment, estaran més temps dins, multiplicant les possibilitats de conversió.

  Per a poder obtenir el millor disseny de la seva pàgina i una òptima estructura, la millor opció és tenir al costat a professionals del màrketing digital.

  A Gestinet som líders en aquest àmbit i li oferim un servei exclusiu i adaptat a les seves necessitats. Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà el millor disseny corporatiu.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post