ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Aconsegueixi millor posicionament Google obtenint valoracions positives

  posicionament google

  El posicionament Google s’ha de treballar d’una manera global i seguint una estratègia de màrketing on-line clara i definida. D’aquesta manera podrà aconseguir els resultats desitjats.

  Així, ha de tenir en compte molts factors, com actualitzar sovint el seu contingut, tenir el seu disseny web optimitzat, utilitzar les keywords correctes i, entre moltes altres, aconseguir el màxim de valoracions o reviews.

  Aquestes són una avaluació, crítica o puntuació que li atorguen els seus clients o usuaris sobre els seus productes, serveis, atenció al client, facilitats del seu establiment,…

  Les valoracions poden fer que la seva web obtingui un posicionament web millor i a ajudar a altres usuaris a decidir-se o facilitar la compra a la seva pàgina.
  Google valora positivament que una web tingui moltes valoracions i sigui rellevant a internet.

  És essencial, però, que siguin beneficioses per a la seva empresa, ja que si és al contrari, resten credibilitat i confiança. Per tal d’aconseguir bones reviews pot portar a cap diferents mètodes:

  -Convidar i incentivar que els seus clients i proveïdors opinin sobre el seu negoci.

  -Animar que els seus visitants facin els seus comentaris a les xarxes socials.

  -Donar codis descompte o ofertes a canvi de reviews.

  -Realitzar concursos on s’hagin de fer valoracions per participar-hi.

  -Enviar un email després de la visita d’un usuari o una interacció.

  Les opinions al cercador li ofereixen molts beneficis al seu posicionament Google, com contingut fresc i rellevant o potenciar el seu SEO social.

  Per tant, tingui en compte les reviews dels seus usuaris, degut que condicionen perquè la seva web estigui ben posicionada.

  Si vol aconseguir una estratègia de màrketing on-line exitosa i on el posicionament es treballi de manera òptima i enfocada a estar a les primeres posicions del cercador, compti amb Gestinet, líders en posicionament Google Barcelona.

  Realitzem estratègies a mida, segons cada cas i cada empresa, i ens adaptem a les seves necessitats.

  5/5 - (49170 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49170 votes)