ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Millor posicionament web gràcies al disseny responsive

  posicionament web

  Actualment, tenir un disseny web responsive és imprescindible, no només perquè els seus usuaris puguin accedir millor als seus serveis o productes, sinó perquè afecta directament al seu posicionament web.

  Dins de la seva estratègia de màrketing on-line, ha de contemplar molts aspectes. I, un d’ells, és adaptar la seva pàgina i comptar amb un disseny responsive.

  Aquest permet que la visualització de la seva pàgina sigui l’adequada segons tots els dispositius que poden tenir els usuaris.

  Així, el contingut es mostra correctament, es connectin des d’un ordinador, tablet o mòbil, i de manera fàcil i ràpida.

  Quan al posicionament web, qualsevol pàgina que no estigui adaptada serà penalitzada en els resultats de cerca, especialment Google.

  Per tant, és imprescindible que la seva pàgina sigui responsive, ja que podria afectar el posicionament Google treballat durant mesos. Ha de tenir en compte que, cada vegada més, els usuaris només utilitzaran els dispositius mòbils.

  Hi ha diferents motius pels quals Google vol que les webs siguin responsive. En primer lloc, el cercador dóna especial importància a l’experiència de l’usuari i és un aspecte rellevant a l’hora de realitzar les classificacions en posicions òptimes de cerca.

  Un altre factor és que, comptant amb un disseny web adaptat, la taxa de rebot disminueix considerablement. Els visitants estaran més temps a la pàgina, degut que poden trobar més fàcilment els productes o la informació sol.licitada i Google entén que la pàgina és rellevant i interessant pels usuaris. A més, gràcies a ser responsive, la web no donarà errors de navegació.
  Si vol tenir un posicionament web adequat, la seva pàgina ha de ser responsive.

  A Gestinet som líders en posicionament Google Barcelona i experts en disseny web. Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem una estratègia a mida per tal que el seu projecte tingui la màxima visibilitat a internet.

  5/5 - (48998 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48998 votes)