ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/06/2018

  Millorar el posicionament web amb un blog corporatiu

  posicionament web

  Tenir un blog és un dels millors passos que pot desenvolupar dins d’una estratègia de màrketing on-line. És un recurs excel.lent d’autopromoció i, entre d’altres, té la possibilitat d’enllaçar el blog de la seva web amb altres plataformes online o xarxes socials.

  A més el seu contingut, sempre i quan estigui cuidat i sigui d’interès per els usuaris, es pot convertir viral i atraient a possibles nous clients. Per tant, tenir un blog li proporcionarà major tràfic i, com a conseqüència, major probabilitats de demanda dels seus serveis.

  En quan al posicionament web, les webs que contenen blogs tenen de mitjana un 434% més de pàgines indexades en els cercadors. També les marques reben un 97% més d’enllaços si comptem amb un blog corporatiu.

  Una altre data rellevant és que les Pymes aconsegueixen un 126% més de leads que les empreses que no tenen blog.

  A continuació especifiquem amb més detall les avantatges que hem comentat i altres:

  -Millora del posicionament google: els cercadors dónen més impotància a les pàgines web que tenen un contingut actualitzat amb regularitat. A més, si aquest és rellevant, original i amb articles d’interès serà més fàcil aconseguir links externs cap al seu blog.

  -Augment del tràfic de la pàgina web: gràcies a un blog i a les xarxes socials pot tindre un major tràfic. Segons estudis, pot augmentar fins a un 55%.

  -Més credibilitat cap als usuaris: pot donar més confiança i credibilitat als seus clients potencials i seguretat als clients que ja té. També és una manera de fidelitzar als usuaris, ja que manté una relació constant amb ells.

  -Millora de la marca personal: permet demostrar les qualitats i posicionar-se sobre una temàtica. És, per tant, una eina per mostrar habilitats i com a carta de presentació.

  -Networking: tenir un blog obre les portes a establir relacions creant una xarxa de contactes en el seu sector. D’aquesta manera pot ampliar les seves relacions amb altres persones o empreses.

  -Més visibilitat: gràcies a events que passin a prop seu. Tenir un blog li dóna la oportunitat de publicar articles sobre fets que poden interessar als usuaris, tals com concerts, xerrades, etc. I aquests poden ser positius, a la vegada, pel seu negoci.

  El desenvolupament d’un blog corporatiu és necessari per ampliar l’horitzó de la seva web i cal integrar-lo dins de la seva estratègia de màrketing on-line. Tal i com li hem explicat, li ajudarà especialment en el posicionament web del seu negoci.

  5/5 - (48542 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48542 votes)