ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/08/2019

  Tips per a aconseguir millorar el posicionament web de la seva botiga on-line

  posicionament web

  Tenir un bon posicionament web és un dels principals objectius de moltes pàgines i, especialment, de les botigues virtuals. Per les ecommerce és necessari que el seu públic objectiu les trobi fàcilment i puguin veure incrementades les seves vendes.

  Per tant, si té una botiga digital, és important tenir en compte molts aspectes per tal que el seu posicionament web millori cada dia i poder aconseguir més i millor visibilitat a internet.

  Alguns dels factors més essencials que cal treballar són:

  Paraules clau: ha de realitzar un estudi de les seves keywords i identificar les que generin tràfic cap a la seva ecommerce.

  Text a les categories: tenir textos originals i únics ha de ser una realitat dins la seva pàgina, ja que si no els seus articles només seran un seguit d’imatges sense importància.A més, les descripcions han de ser personalitzades, degut que el diferencia també de la seva competència.

  Productes enllaçats: la venda creuada és molt important i genera més vendes i més pàgines que indexarà Google i, per tant, millorarà el seu posicionament. Per a fer-ho, pot oferir productes relacionats als quals està mirant l’usuari, productes que altres visitants han consultat o mostrar productes segons el seu historial de compres a la web.

  Els productes relacionats fomenten la navegació dins l’ecommerce i provoquen romandre més temps dins d’aquesta, incrementant l’import de la compra final i millorant l’enllaçat intern a la pàgina.

  Responsive: avui dia és imprescindible que una pàgina pugui adaptar-se a tots els dispositius i pantalles, facilitant la navegació i visualització dels productes. Aquesta característica és molt positiva pels cercadors i afecta el seu SEO.

  Velocitat de càrrega: aquest fet és molt rellevant, ja que determinarà la permanència del seu tràfic a la seva pàgina, la seva facilitat de navegació i la seva experiència d’usabilitat. Si la seva ecommerce té una velocitat de càrrega adequada, té més possibilitat d’èxit i de vendes.

  Imatges: les fotografies que apareguin a la seva botiga virtual també han de ser úniques i reals, i s’han de poder augmentar per tal que els usuaris puguin veure els detalls dels productes.
  Igualment, els vídeos són molt importants, atrauen els usuaris i són rellevants per a obtenir un bon posicionament web.

  Si vol aconseguir una bona presència on-line i bona visibilitat a internet, confiï en professionals del sector. A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i comptem amb el millor equip especialitzat que l’assessorarà i posarà en pràctica les estratègies idònies per tal que la seva empresa obtingui l’èxit desitjat.

  5/5 - (49194 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49194 votes)