ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/08/2018

  Com millorar el posicionament web de la competència

  posicionament web

  Quan una empresa té presència a internet és interessant que tingui un posicionament web millor que la competència. D’aquesta manera, quan un usuari busqui un producte o servei del seu sector, la seva empresa apareixerà més amunt del cercador.

  Això fa augmentar les possibilitats que els clients escullin el seu negoci i no un altre i a més, psicològicament, l’usuari percep estar en primera posició com que una empresa és líder.

  És necessari analitzar la competència per saber quines accions cal fer o millorar per tal d’estar al capdavant; aquest procés és part d’una estratègia de màrketing on-line que, entre altres, farà millorar el posicionament Google de la seva web.

  Realitzar aquesta anàlisi no només és positiu per conèixer qui són els seus competidors i quin és l’estat del seu posicionament web, sino també permet conèixer els serveis o productes que han desenvolupat i millorar-los, oferint millor qualitat.

  Entre molts aspectes, com els enllaços entrants o link building, la repercussió a les xarxes socials i el contingut de la web, cal estar atents i analitzar:

  Metakeywords: són les paraules amb les quals ha intentat posicionar-se i avaluar alternatives.

  Metadescripcions: és una descripció semàntica explicativa del que ofereix en la web. Apareix ubicada sota el resultat de Google.

  Metatítols: es pot enfocar la redacció dels títols de la seva web a partir de la competència. Trobarà els títols millor posicionats buscant-los al cercador.

  Pel que fa a la presència de la competència a les xarxes socials i la seva repercussió cal investigar com procedeixen i esbrinar algunes dades tals com: amb quina freqüència realitzen publicacions, en quines xarxes, quina tipologia de seguidors tenen, quin contingut té més difusió o si treballen amb suport fotogràfic, vídeos, etc.

  Aquest conjunt de qüestions l’ajudaran també a conèixer millor als seus competidors i estar a l’alçada o millorar-ho.

  Tot aquest seguit de pautes formen part d’una estratègia de màrketing digital que fan que el posicionament web de la seva empresa sigui més òptim que el de la competència.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on l’assessorarem sobre quina és la millor estratègia a seguir sobre posicionament web i que el seu negoci cumpleixi els seus objectius.

  5/5 - (48630 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48630 votes)