ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10/01/2019

  Com millorar el seu posicionament web gràcies als enllaços interns

  posicionament web

  Els enllaços interns són una eina molt útil per millorar i optimitzar el seu posicionament web. Aquesta tipologia d’hipervincles són fonamentals per a la navegació d’una pàgina i reforcen el posicionament Google dels continguts, sent una xarxa que relaciona unes pàgines amb altres.

  Són, doncs, els enllaços propis de la seva pàgina que apunten a diferents categories o seccions de la mateixa web. Per tant, són pilars bàsics que faran que tingui una posició orgànica millor.

  L’objectiu principal, a més d’augmentar el posicionament web, és ajudar als usuaris a tenir una bona experiència de navegació i usabilitat, ampliant informació que és del seu interès, i a tenir una bona estructura web, fet que provoca que Google pugui indexar millor la pàgina.

  Un altre objectiu rellevant és disminuir la taxa de rebot, degut que els enllaços interns són capaços de retenir més temps a l’usuari i el temps mitjà de visita.

  Comptar amb enllaços interns provoca, a més, un increment de tràfic i notorietat. Poden generar més visites a seccions de la seva web que no siguin massa visitades i guanyar més popularitat obtenint més tràfic.

  A l’hora d’utilitzar enllaços interns, s’han de tenir en compte algunes recomanacions.

  -Per tal de facilitar la navegació a l’usuari, no s’han de tenir massa enllaços interns, degut que pot marxar de la web sense haver tovat el que buscava saltant d’una pàgina a una altra.

  -És aconsellable que, en cada pàgina, no superi els 4 o 5 enllaços.

  -S’ha de tenir una estratègia de continguts. Gràcies a eines per saber com es mou l’usuari dins de la seva web, pot saber quins són els continguts més interessants i enllaçar-los amb continguts nous, per tal de reforçar-los.

  Si vol que la seva pàgina web tingui més visibilitat i un posicionament web millor, utilitzi enllaços interns correctament. Per a fer-ho compti amb professionals que l’assessorin i confeccionin una estratègia de màrketing on-line adaptada a les característiques de la seva web i a les seves necessitats.

  A Gestinet som líders en posicionament Google Barcelona i treballem constantment perquè els nostres clients obtinguin més visibilitat i millor experiència pels seus usuaris.

   

   

  5/5 - (48876 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48876 votes)