ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/11/2019

  Tips per millorar el posicionament web d’una landing page

  posicionament web

  En tota estratègia de màrketing on-line, hi ha molts factors a tenir en compte i, entre altres, les landing page. Aquestes són essencials a l’hora de captar nous usuaris, augmentar les leads i aconseguir més vendes.

  També s’anomenen pàgines d’aterratge i consisteixen en pàgines web dissenyades expressament per realitzar conversions, siguin quines siguin.

  Per tant, són punts d’entrada a una web i és on l’usuari es redirigeix a través d’un sol clic.

  Les conversions poden ser vàries, segons les necessitats de l’empresa que ha creat la landing page. Així, trobem la captació de nous clients, aconseguir subscriptors, noves vendes, més seguidors a les xarxes socials, visualitzacions de contingut multimèdia, etc.

  Com pot veure, aquestes pàgines són molt importants i també han d’obtenir un bon posicionament web perquè tinguin més notorietat a internet. Per a portar-ho a cap, segueixi aquests consells:

  Keywords: les paraules clau són essencials en el posicionament d’una pàgina i, en les landing page, també. Així, ha de seleccionar les adequades per a introduir-les dins el seu contingut.

  Temàtica: la seva pàgina d’aterratge ha de contenir només un sol tema o acció, per no desviar l’atenció de l’usuari i sempre amb textos i imatges o vídeos de qualitat.

  URL: el seu URL també ha d’incloure les seves keywords i anar en concordança amb el missatge que vol oferir als visitants i amb la seva marca, amb l’objectiu de no perdre identitat corporativa.

  Link building: els enllaços són importants a qualsevol estratègia de posicionament als cercadors i més encara en una landing page, tant els interns com els externs. Aquests, també han de ser qualitatius i redirigir correctament.

  Xarxes socials: tenir notorietat a les xarxes és imprescindibles i, qualsevol acció que realitzin en aquestes, afecta el SEO de la seva landing page. També pot incorporar els botons de les diferents xarxes dins la seva pàgina per tal de facilitat la seva difusió.

  Imatges i vídeos: el contingut multimèdia és un recurs excel.lent que pot introduir a la seva landing page, ja que resulta molt atractiu visualment i fa que els usuaris estiguin més temps en ella, sent molt positiu per al seu posicionament.

  Responsive: la seva pàgina ha de poder adaptar-se a qualsevol pantalla i dispositiu, degut que la majoria de consultes es realitzen a través de mòbils.

  Segueixi aquests tips i la seva estratègia de SEO se’n veurà beneficiada.

  Si vol crear un bon disseny web, tenir notorietat i visibilitat a internet i que la seva imatge de marca en surti reforçada, contacti amb Gestinet, referents en posicionament web Barcelona.

  Estem a la seva disposició i ens adaptem a qualsevol empresa i situació.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post