ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  12/09/2018

  Com millorar el posicionament web local

  posicionament web

  El posicionament web local consisteix a realitzar unes accions i estratègies per tal d’optimitzar el SEO d’una pàgina en una ubicació geogràfica específica.

  Si la seva web és la millor posicionada en un lloc en concret, els cercadors ho tindran en compte per a les cerques més generals. És necessari tenir una localització física per així atraure els clients potencials ubicats a prop del seu negoci.

  De fet, el 73% de les visites que es fan a internet són de caràcter local. Per tant, el posicionament Google local és essencial per augmentar la visibilitat.

  A més, el SEO local compta amb altres avantatges, com l’increment d’imatge de marca, Branding, fent més visible el seu nom comercial i que l’usuari el reconegui, els clients el poden trucar directament des del cercador, ja que aquest facilita el número i dóna molta confiança gràcies a les opinions dels seus usuaris.

  Li mostrem alguns tips del posicionament web local:

  Utilitzar sempre el mateix NAP (nom, adreça i número de telèfon): si apareixen les seves dades de contacte dins de la seva web, han de ser sempre les mateixes que estiguin a tots els directoris locals.

  Establir una estratègia de contingut: és important planificar accions de publicacions de contingut de qualitat de manera periòdica, ja que afavoreix al posicionament web i, per tant, també al SEO local.
  El contingut pot incloure paraules clau geogràfiques, ja que ajudarà a multiplicar la divulgació de la seva marca, producte o servei al seu target potencial.

  Ser actiu a les xarxes socials: col.labori amb els usuaris que el segueixin a les xarxes socials. Com més partícips els faci, més suport, compromís i visibilitat tindrà.

  Aconseguir comentaris: les opinions són una part fonamental en el posicionament web local. Un dels aspectes que més té en compte Google són les bones valoracions per part dels usuaris.

  Optimitzar la seva pàgina a Google My Business: és una plataforma per gestionar el seu negoci local des d’una única eina.
  També és important incloure un mapa de Google en la web; i no només que aparegui l’adreça, sinó també on està ubicat exactament.

  Per tant, si vostè té un negoci físic, és bàsic comptar amb SEO local ja que l’ajudarà notablement a tenir més visibilitat cap als seus clients propers i potencials.

  5/5 - (48672 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48672 votes)