ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  17/09/2018

  Millorar el posicionament web amb Pinterest

  posicionament web

  Pinterest és una plataforma per compartir imatges i vídeos que permet millorar el posicionament web d’una pàgina gràcies al SEO off page.

  En la seva estratègia de màrketing on-line ha d’incloure aquesta xarxa social per tal de crear enllaços externs de la seva plataforma web. D’aquesta manera s’aconsegueix indexar els seus continguts, posicionarà les seves imatges en els cercadors i incrementarà el tràfic cap al seu portal. Les imatges són continguts molt valorats pels usuaris i és una de les tendències més importants per al posicionament Google.

  Pinterest representa la font més gran de tràfic que procedeix de xarxes socials, amb més de 2.000 milions de cerques.

  A més, Pinterest és una plataforma perfecte on buscar inspiració, ser creatius i treballar més profundament en el branding de la seva marca. És un potent motor de cerques i, perquè les seves imatges estiguin ben posicionades, ha de conèixer el seu funcionament, ja que conté el seu propi algoritme.

  Hi ha alguns factors que Pinterest té en compte a l’hora de mostrar imatges més ben posicionades que altres:

  El domini: la legitimitat del domini és, per aquesta xarxa social, un fet que dóna credibilitat a una web.

  Segons com sigui la seva popularitat dins de Pinterest, aquesta forma una idea predeterminada de la qualitat del portal.
  També és necessari verificar la seva web a Pinterest. D’aquesta manera obtindrà confiança davant la xarxa social.

  Pins enriquits: aquests pins o imatges donen informació addicional de manera sincronitzada amb la web. Així, si hi ha modificacions des del seu portal, es realitza de manera automàtica al pin.

  Crear imatges de qualitat: han de ser interessants i rellevants per a l’usuari i que comptin amb el format adequat. Així doncs, també la popularitat d’un pin és important per Pinterest.

  En definitiva, dins d’una estratègia de màrketing on-line, les xarxes socials tenen un paper molt important, especialment per al posicionament web d’una empresa.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on l’assessorarem com procedir en aquesta estratègia i d’altres per tal que els seus objectius digitals es compleixin i la seva web obtingui la màxima visibilitat i doni confiança als usuaris.

  5/5 - (48680 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48680 votes)