ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  05/03/2018

  Com millorar el Posicionament web

  posicionament web

  És important aplicar una bona estratègia i comptar amb les eines adequades SEO per millorar el Posicionament web de la seva pàgina.

  Un aspecte clau és tenir un bon diseny adaptat a qualsevol dispositiu, sobretot mòbils, ja que la seva optimització millora el Posicionament web, sense oblidar el contingut. Aquest s’ha d’actualitzar constantment i sempre amb continguts originals, mai copiats.

  També és molt important la imatge que acompanyi al text. La qualitat de la foto, a més del tamany, són importants.

  Cal cuidar la ortografia, ja que està relacionada amb el contingut del text. La web en general ha de tenir una navegació sencilla, que es carregui ràpid, asegurar-se que els textos es llegeixin bé, etc..

  Per últim, les xarxes socials són molts importants en el Posicionament web. Especialment quan els continguts són compartits. Per a tenir major visibilitat a les xarxes socials i potenciar el seu Posicionament web cal:

  -Actualitzar constantment els seus perfils de xarxes socials
  -Compartir tots els continguts
  -Incitar a que els usuaris deixin comentaris i també comparteixin els enllaços.
  -Només tenir les xarxes socials que podrà actualitzar constanment. És millor tenir-ne dues de ben cuidades que quatre que no pot fer-se’n càrrec.

  Tots aquests aspectes són necessaris per tenir un bon Posicionament web en els cercadors, sobretot Google. Tots ells ajudaran a tenir una millor visibilitat de la seva web, millor segmentació dels usuaris que la visiten i un increment notori de les visites a la seva pàgina web.

  Gestinet compta amb els millors professionals qualificats per a assegurar-se que el Posicionament web de la seva empresa sigui el més òptim per a poder aconseguir els seus objectius. Tanmateix, compta amb un servei de Manteniment informàtic eficient i de màximes garanties per assegurar l’estabilitat i seguretat informàtica de la seva empresa.

  5/5 - (48404 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48404 votes)