ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  11/06/2018

  Com aconseguir millorar les ventes online amb posicionament google?

  Posicionament google

  El principal objectiu de qualsevol negoci online és generar tràfic. I, tenint en compte que les visites procedents dels cercadors en són la base, és necessari tenir una estratègia de posicionament google. Almenys el 80 % del tràfic dels usuaris està originat com a resultats de les cerques realitzats per aquests.

  De fet, aconseguir que un usuari accedeixi a una pàgina web és un dels costos més importants en un comerç online. L’objectiu és, doncs, aparèixer a la primera pàgina de resultats, en les primeres posicions. Per a fer-ho, cal treballar el posicionament web.

  A més del posicionament, per tal de millorar les ventes online, cal donar importància a atres factotrs. Un d’ells és la confiança que genera el portal. La falta de transparència en un comerç online és rebuda pels compradors molt ràpidament. Aquests usuaris no compraran i, evidentment, no faran recomenacions positives.

  Les recomenacions i les opinions dels usuaris són importantíssimes, ja que atres clients potencials les consulten abans d’efectuar les seves compres.

  Un altre factor és la satisfacció del client a l’hora de comprar i rebre un producte. Per poder averiguar si tots els procesos de la web funcionen bé, a més de tenir un equip professional al seu costat que se’n ocupi, pot comprobar que, per exemple, tan les formes de pagaments com les d’enviament funcionen bé i d‘una manera ràpida. Per a fer-ho, pot fer una proba i fer de ‘client’.

  I com millorar la conversió d’una botiga online? La conversió és la relació existent entre el total de les visites registrades i el porcentatge d’aquestes visites que aconsegueixen algun objectiu. Per millorar aquest porcentatge, s’han de millorar en aquests aspectes:

  -La experiència dels usuaris: navegar per una web ha de resultar fàcil i que la informació la trobin ràpidament.

  Disseny web atratiu: el disseny és clau per seduir al usuari ja que aquest defineix l’empresa.

  -Imatge de marca: és el que transmet la seva marca. El contingut, els colors i la manera de transmetre el producte ha de concordar i ha d’estar molt cuidat.

  -El preu: segons el preu del producte o servei, la seva web ha d’aportar un valor diferencial per què el client decideixi comprar els seus productes o a la competència.

  -Experiència mòbil: cada vegada més els usuaris obten per a comprar a trabés del mòbil. Assueguri’s que aquesta experiència és possible i també serà positiva.

  -Temps de càrrega de la web: si tarda molt temps en cargar-se el client obtarà per anar-se’n i comprar en un altre lloc. Obtimitzi el contingut i comprobi si el seu hosting és el més adequat.

  L’objectiu que tenim a Gestinet a l’hora de crear una estratègia SEO és aconseguir els millors resultats en la generació de trànsit potencia. La conversió d’aquest trànsit nou potencial en client nou aconseguit, és l’estratègia On-page que també cal abordar per assegurar-nos l’èxit i tancar el procés consolidant l’estratègia dissenyada.

  5/5 - (48550 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48550 votes)