ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Millori el posicionament Google del seu hotel amb TripAdvisor

  Posicionament google

  Avui en dia les xarxes socials suposen per a moltes empreses una gran ajuda perquè els usuaris els coneguin. Concretament, per al sector de l’hostaleria i la restauració, la xarxa social TripAdvisor els hi ha donat l’oportunitat perquè els seus clients puguin opinar sobre les seves experiències i que altres usuaris puguin saber molta informació sobre el negoci.

  Cada vegada és més freqüent compartir moments a la resta d’usuaris i cal aprofitar-ho.

  De fet, les valoracions, si són positives, ajuden molt al posicionament Google d’una pàgina. Així doncs, un dels principals objectius de les opinions dels usuaris és millorar el posicionament web de l’empresa.

  Google té molt en compte les ressenyes dels clients i ajuden, per tant, al SEO de la pàgina. Com més opinions positives tingui, millor posicionament obtindrà.

  Per tant, els comentaris no només afavoreixen als usuaris a cercar o contractar un servei mirant opinions dels clients que ja ho han provat, sinó que les empreses són gran beneficiàries i és una gran eina de màrketing on-line.

  Hi ha factors que influeixen en el posicionament de TripAdvisor i cal tenir en compte:

  Qualitat de les valoracions: per a obtenir les millors opinions i que TripAdvisor el col.loqui a les primeres posicions, cal tenir un bon servei i producte.

  Quantitat de valoracions: és important que molts usuaris opinin sobre el seu negoci, ja que TripAdvisor el farà més rellevant. Com a conseqüència, com més opinions també tindrà més confiança pels consumidors.

  Valoracions recents: la xarxa social té en compte les opinions recents pel seu posicionament i han de ser constants en el temps.

  Perfil actualitzat: és necessari emplenar correctament el seu perfil, amb la seva web, telèfon, adreça i fotografies recents i de bona qualitat. Ha d’anar canviant les fotografies sovint, ja que dóna sensació de frescor i modernitat.

  Gestionar i contestar les valoracions: i més encara si són opinions negatives. Ha de donar una bona imatge d’atenció al client i responsabilitat. Sempre han de ser respostes educades i personalitzades. En cas de ser una valoració negativa s’ha d’empatitzar amb el client i oferir solucions.

  Porti a terme aquestes claus i afavoriran al posicionament Google del seu negoci. Les xarxes socials són una eina molt potent i cal treballar-les correctament.

  5/5 - (48724 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48724 votes)