ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  21/01/2020

  Millori el posicionament web de la seva ecommerce

  posicionament web

  Estar dins les primeres posicions als cercadors, especialment Google, ha de ser una prioritat per a la seva empresa. I, encara més, si compta amb una botiga on-line.

  Les ecommerce necessiten tenir visibilitat a internet, ja que existeix gran competència i el seu portal ha de destacar perquè els usuaris el trobin fàcilment i puguin augmentar les seves conversions.

  Per a aconseguir un bon posicionament web, ha de crear una estratègia de màrketing clara i definida, on mostri en detall de quina manera desenvoluparà el seu SEO. Ha de saber que el posicionament orgànic no s’aconsegueix d’un dia per l’altre i cal treballar-lo de manera constant, aportant contínuament continguts nous.

  Només així Google el tindrà en consideració i el mantindrà de manera òptima al rànquing.

  Accions per millorar el seu posicionament als cercadors

  Per obtenir un bon SEO, ha de tenir en compte molts factors i realitzar diferents accions.

  Una d’elles és afegir textos a les seves categories. Com li hem comentat, el contingut és clau i aquest ha de ser únic, personalitzat, original i d’interès pels usuaris. Els textos aporten un valor afegit als seus articles, a més de donar més informació als possibles clients.

  Una altra acció a portar a cap és enllaçar els seus productes. Aquest fet, a més de millorar la seva venda creuada i incrementar l’import de les compres dels usuaris, provoca un augment del nombre de pàgines visitades i que Google indexa.

  Les imatges han de ser de qualitat i pròpies, degut que atorga confiança i credibilitat a una pàgina, a més de mostrar millor tot el que ofereix. Igualment, encara que ha de seguir una estratègia de keywords, no les ha d’utilitzar a tot arreu, si no inclús podria ser penalitzat per Google per una sobre optimització.

  La seva ecommerce ha de ser responsive, és a dir, ha d’adaptar-se a tota mena de dispositius i pantalles. Si és així, facilitarà les consultes i compres als seus visitants i és un aspecte indispensable a l’hora de posicionar una web.

  De la mateixa manera, trobem la velocitat de càrrega, essencial pels cercadors. Els usuaris no esperen massa temps que una pàgina es carregui i poden abandonar-la fàcilment si els fan esperar. Per tant, si la seva ecommerce tarda a mostrar-se, ha d’optimitzar-la per evitar-ho.

  Si vol que la seva ecommerce obtingui la màxima visibilitat a internet i el millor posicionament web, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en el sector i referents en crear estratègies a mida, enfocades que les empreses aconsegueixin més i millor notorietat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post