ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

21 Gener, 2020

Millori el posicionament web de la seva ecommerce

posicionament web

Estar dins les primeres posicions als cercadors, especialment Google, ha de ser una prioritat per a la seva empresa. I, encara més, si compta amb una botiga on-line.

Les ecommerce necessiten tenir visibilitat a internet, ja que existeix gran competència i el seu portal ha de destacar perquè els usuaris el trobin fàcilment i puguin augmentar les seves conversions.

Per a aconseguir un bon posicionament web, ha de crear una estratègia de màrketing clara i definida, on mostri en detall de quina manera desenvoluparà el seu SEO. Ha de saber que el posicionament orgànic no s’aconsegueix d’un dia per l’altre i cal treballar-lo de manera constant, aportant contínuament continguts nous.

Només així Google el tindrà en consideració i el mantindrà de manera òptima al rànquing.

Accions per millorar el seu posicionament als cercadors

Per obtenir un bon SEO, ha de tenir en compte molts factors i realitzar diferents accions.

Una d’elles és afegir textos a les seves categories. Com li hem comentat, el contingut és clau i aquest ha de ser únic, personalitzat, original i d’interès pels usuaris. Els textos aporten un valor afegit als seus articles, a més de donar més informació als possibles clients.

Una altra acció a portar a cap és enllaçar els seus productes. Aquest fet, a més de millorar la seva venda creuada i incrementar l’import de les compres dels usuaris, provoca un augment del nombre de pàgines visitades i que Google indexa.

Les imatges han de ser de qualitat i pròpies, degut que atorga confiança i credibilitat a una pàgina, a més de mostrar millor tot el que ofereix. Igualment, encara que ha de seguir una estratègia de keywords, no les ha d’utilitzar a tot arreu, si no inclús podria ser penalitzat per Google per una sobre optimització.

La seva ecommerce ha de ser responsive, és a dir, ha d’adaptar-se a tota mena de dispositius i pantalles. Si és així, facilitarà les consultes i compres als seus visitants i és un aspecte indispensable a l’hora de posicionar una web.

De la mateixa manera, trobem la velocitat de càrrega, essencial pels cercadors. Els usuaris no esperen massa temps que una pàgina es carregui i poden abandonar-la fàcilment si els fan esperar. Per tant, si la seva ecommerce tarda a mostrar-se, ha d’optimitzar-la per evitar-ho.

Si vol que la seva ecommerce obtingui la màxima visibilitat a internet i el millor posicionament web, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en el sector i referents en crear estratègies a mida, enfocades que les empreses aconsegueixin més i millor notorietat a internet.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página