ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  29/01/2019

  Millori el seu posicionament web internacional

  posicionament web

  Actualment moltes empreses han de realitzar estratègies de màrketing on-line enfocades a tenir un posicionament web internacional, tant per millorar els resultats de les seves webs orientades a altres països amb sectors multi idioma, com per fer el salt a l’exportació.

  Una campanya de SEO en els cercadors internacionals farà incrementar la visibilitat de la seva pàgina, segons cada idioma. Encara que Google és el més utilitzat i, per tant, s’hauria de treballar el posicionament Google segons cada localització seleccionada, cada regió té el seu cercador preferit i, per tant, s’ha de contemplar.

  A més, cada cercador té el seu propi algoritme i les seves normes de posicionament i és necessari conèixer-les per optimitzar i adaptar la seva web.

  A l’hora de crear una campanya en concret, s’han de tenir en compte altres factors tècnics, els costums dels usuaris, el seu comportament i la competència local dels països on vol establir-se digitalment.

  Li oferim alguns consells per tal de tenir un posicionament internacional òptim:

  Conegui el seu públic objectiu: ha de saber, tal com li hem comentat, a qui va dirigida la seva campanya SEO i realitzar un estudi exhaustiu.

  Contingut adaptat: quan sàpiga quin és el públic al qual va dirigit, podrà esbrinar quin llenguatge utilitzen i quines paraules i expressions solen dir per tal d’adaptar els textos de la seva web.

  Arquitectura web: també ha d’adaptar la composició de la seva web, els dominis, etc. Es tracta de realitzar còpies de la seva pàgina en diferents idiomes i orientades als països on es vol expandir.

  Paraules clau: és essencial identificar quines són les paraules clau més buscades del seu sector pels usuaris dels països on es vol posicionar.

  Blogs rellevants: per a la captació de tràfic d’altres països ha de trobar blogs importants per tal que l’enllacin i el facin visible.

  Si vol el millor posicionament web per al seu negoci, tant nacional com internacional, compti sempre amb professionals.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on l’assessorarem sobre quina és la millor estratègia de màrketing on-line a seguir per tal que els seus objectius siguin un èxit.

  5/5 - (48836 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48836 votes)