ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/02/2019

  Mobile World Congress 2019

  Mobile World Congress

  En pocs dies Barcelona acollirà un dels seus grans esdeveniments de l’any, el Mobile World Congress. Concretament tindrà lloc del 25 al 28 de febrer a la Fira Barcelona.

  És la cita mundial de les comunicacions per excel.lència i atrau visitants interessats en els avenços tecnològics i les novetats de la indústria mòbil, així com l’entreteniment i els serveis financers.

  A més, la tecnologia present girarà al voltant de la connectivitat intel.lingent i la intel.ligència artificial.

  Durant aquests dies es produeixen el nombre més gran de presentacions d’avenços en comunicacions mòbils.

  En aquest esdeveniment hi participen diferents oradors, empreses i visitants de més de 200 països. De fet, preveuen superar els 107.000 visitants que ha obtingut en darreres edicions.

  Algunes de les empreses que tindran una presència clau seran Alibaba Cloud, Cisco Systems, Accenture, Ericsson, Facebook, Google, HTC, Huawei, Intel, Lenovo, Orange, Telefònica, Vodafone, Samsung, Apple, Lg, Seat y ZTE, entre altres.

  Una de les característiques destacades del Mobile World Congress són els dissenys dels stands. Amb un estil minimalista, actual i sorprenent, per tal de destacar i tenir una estètica futurista.

  Per tant, és una cita importantíssima en el sector tecnològic que aportarà novetats en aquest àmbit i podrem esbrinar de quina tecnologia podrem disposar a curt o llarg termini.

  Gestinet, líders en el sector internet, informàtica i comunicacions, estarà atent a les noves presentacions i projectes digitals per tal d’obtenir informació detallada i al dia.

  5/5 - (48972 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48972 votes)