ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Motius per estar posicionat a la primera pàgina de Google

  posicionament google

  Estar dins les primeres posicions de Google és un aspecte indispensable per a obtenir més visibilitat a internet.

  Qualsevol empresa ha de cuidar la seva presència al principal cercador perquè el seu públic objectiu el trobi més fàcilment i tenir més notorietat enfront de la seva competència.

  D’aquesta manera, augmentaran les possibilitats de conversió i venda, quelcom imprescindible si vol tenir èxit en un mitjà tan important actualment.

  Tant si compta amb una botiga on-line o amb una web on ofereix els seus productes i serveis, ha de treballar constantment el seu posicionament Google.

  Raons per estar ben situat a Google

  Hi ha molts motius per a tenir el millor SEO possible. Destaquem els més rellevants:

  -Com a Google no hi ha res: és el cercador més important, el que concentra més cerques i visites i, com a tal, hi ha d’estar present. Només així obtindrà visites de qualitat que podrà transformar en conversions.

  -Té les millors eines on-line: dins Google trobarà Google My Business, una eina genial per a promocionar el seu negoci, on la seva empresa pot posar informació, imatges, dades, etc. i els seus usuaris podran realitzar opinions i valoracions. Ha de cuidar molt aquest detall, ja que molts clients, abans d’utilitzar un servei, visualitzen comentaris que altres visitants han fet.

  -És positiu per a la seva marca: si vol tenir una imatge corporativa positiva, ha d’estar ben posicionat a Google. Només per estar dins els primers resultats, els visitants ja tenen una bona percepció de la seva empresa i més confiança en el seu negoci.

  -Públic objectiu: tenint bon contingut, un disseny web adequat i bona experiència de navegació, el seu públic objectiu arribarà a la seva pàgina. Tots aquests factors fan que un portal guanyi una bona posició.

  -Perfecte per les xarxes socials: pensi que Google està lligat també a les xarxes socials, ja que, estant dins els primers resultats i tenint més visites qualitatives, els seus usuaris voldran interaccionar amb el seu negoci a través de les xarxes socials. El món on-line és com una roda i, en aquest cas, pot potenciar les seves xarxes gràcies a Google.

  Confiï en el poder del principal cercador i realitzi les accions necessàries per poder tenir-hi la millor presència.

  Per a portar-ho a cap, és essencial estar en mans de professionals del sector que li realitzin una estratègia de màrketing efectiva i adaptada a les seves necessitats.

  A Gestinet som referents en posicionament Google Barcelona i experts en realitzar dissenys corporatius i posicionar empreses a internet.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i demani’ns informació sense compromís.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post