ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Multipliqui les seves vendes gràcies al posicionament Google

  posicionament google

  Vol veure com les seves conversions augmenten? Si és així, ha de tenir una presència potent al principal cercador.

  Obtenir un bon posicionament Google és essencial, ja que podrà gaudir de més notorietat en aquest i fer que la seva pàgina sigui més visible, quelcom imprescindible per augmentar les possibilitats que el seu públic objectiu entri a la seva web.

  En especial les botigues on-line, degut que internet és un aparador potent i amb presència tots els dies de l’any, és necessari tenir un bon SEO. Si és així, podrà notar els grans avantatges que ofereix, com tenir els seus productes i serveis a l’abast dels seus usuaris en tot moment o obtenir una imatge corporativa professional i actualitzada, entre altres.

  Per poder aconseguir-ho i fer que les seves vendes incrementin, ha de treballar molts aspectes del posicionament. Però, sens dubte, el més rellevant és el contingut.

  Aquest factor és essencial per Google i, si és de qualitat, exclusiu, únic i, a més, ofereix informació d’interès, farà que la seva web sigui posicionada més amunt del rànquing.

  Una excel.lent opció, és comptar amb un Blog dins la seva pàgina, que l’haurà d’anar actualitzant periòdicament amb continguts optimitzats. Aquests han de contenir les seves keywords, paraules les quals els seus usuaris utilitzen per realitzar les seves cerques.

  Ha de pensar que els seus textos han d’anar dirigits al seu públic objectiu, és a dir, ha d’utilitzar un llenguatge entenedor i oferir dades d’interès, sempre verídiques i, a poder ser, acompanyats amb imatges. Les fotografies fan retenir més temps als seus visitants i són un bon suport i una gran ajuda al seu SEO, ja que, si també estan optimitzades, poden fer que la seva web sigui més atractiva a ulls de Google.

  Per tant, cuidi el seu contingut així com altres aspectes d’aquest àmbit i el seu posicionament al principal cercador se’n veurà beneficiat, multiplicant així les seves visites i vendes on-line.

  Compti amb professionals SEO

  La millor manera de portar-ho a cap, és tenir el suport d’una empresa del sector implicada en el seu negoci i que pugui aconseguir tots els seus objectius digitals.

  A Gestinet som experts en posicionament Google Barcelona i referents en realitzar estratègies de màrketing on-line.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem un servei professional, a mida i de qualitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post