ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com de necessari és que una pàgina sigui responsive pel seu posicionament Google?

  posicionament google

  Actualment la tendència de cerques a través de Google és mitjançant els dispositius mòbils. És per això que aquest dóna més notorietat a les pàgines web que siguin responsive i els hi atorga millor posicionament Google.

  Si la seva empresa compta amb presència digital, ha de tenir present adaptar-se completament, ja que el farà molt més competent i estarà a l’altura del seu sector.

  Una web responsive és aquella que té la mateixa URL que la seva pàgina i que pot visualitzar-se correctament des de tablets, mòbils, portàtils, etc. Així, redimensiona i col.loca tots els elements d’una pàgina de manera que queden totalment adaptats a l’ample de qualsevol dispositiu i, per tant, l’usuari obté una bona experiència de navegació. Com a conseqüència, a més de millorar el seu posicionament Google, existeixen més possibilitats de conversió, ja que l’adaptabilitat facilita les compres on-line, les consultes i incrementa la seva imatge de marca i credibilitat davant el seu públic objectiu.

  A més, amb un disseny web responsive obtindrà l’estalvi de manteniment de la web, degut que, en incloure nou contingut, només fa falta una sola actualització per totes les versions de la pàgina.

  Avui dia existeixen multitud de pàgines i cal estar a les primeres posicions perquè els usuaris el trobin fàcilment. Si és responsive, el seu posicionament Google se’n veurà beneficiat. Ha de tenir en compte que Google penalitza les webs que generen errors en les visites realitzades des de mòbils i, per contra, dóna més notorietat a les que siguin adaptables a tots els dispositius i s’ajustin perfectament, sent visualitzades sense incidències.

  Un altre aspecte important és que, un disseny web responsive ajuda a combatre la taxa de rebot, ja que hi ha més possibilitats que els usuaris es quedin més temps si els productes o serveis d’una pàgina es mostren correctament.

  L’objectiu de Google és tenir una bona usabilitat i que els usuaris trobin exactament el que estan cercant, de manera fàcil.

  Si vol oferir al seu públic digital una bona experiència de navegació i que el seu posicionament Google se’n vegi beneficiat, contacti amb Gestinet, líders en posicionament Google Barcelona i experts en estratègies on-line.

  5/5 - (49110 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49110 votes)