ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10/07/2018

  El neuromarketing com a estratègia de posicionament Google

  neuromarketing posicionament google

  El neuromarketing combina aspectes científics amb comercials per aprofundir en la ment del consumidor i aplicar-ho en noves estratègies i tècniques de màrketing online. Es tracta doncs, de l’aplicació dels procediments i coneixements de la neurociència al camp d’actuació del màrketing online amb l’objectiu d’obtenir informació més específica per implementar estratègies més efectives. D’aquesta manera, s’aconsegueix un coneixement més profund del consumidor per oferir-li el que necessita de la manera més precisa possible.

  Cada cop és més complicat competir a Internet. Aconseguir nous clients és un aspecte important i complex. És per això que utilitzar el neuromarketing com a estratègia de posicionament Google té un objectiu clar: cridar l’atenció i augmentar l’interès per aconseguir més consumidors. La clau està en ser originals i aconseguir viralitat per tenir una millor posició, tant en xarxes socials com en cercadors.

  Analitzar les conductes dels consumidors és una de les millors tècniques per a conèixer les seves preferències. Aquestes dades tenen un gran valor per a les marques. De fet, en les estratègies de posicionament Google el que es vol és indexar el contingut per a que els productes que interessin tinguin una millor posició al cercador de Google.

  Generar emocions és una de les millors formes per fer viral un contingut. Les empreses, conscients d’aquest fet, aprofiten la neurociència per saber quines accions són les que marquen als consumidors realment. És per aquest motiu, que el màrketing ha aprés a posar-se dins el cervell dels consumidors per a generar noves necessitats. Per exemple, en ocasions l’usuari realitza accions o compres pensant que és una decisió meditada i totalment conscient però, el neuromarketing ha analitzat abans els seus gustos i el seu comportament per oferir-li quelcom i transformar-ho en una necessitat.

  Si s’utilitzen les dades que aporta el neuromarketing correctament en el màrketing online, ajuden a aconseguir una millora d’estratègia de posicionament web. Es tracta de saber quins productes necessiten els clients i posicionar-los en els cercadors per a que apareguin en primer lloc quan prenguin la decisió de consumir-los.

  Conèixer el major nombre de dades i preferències és imprescindible per a marcar uns bons objectius i centrar-se en el que realment consumiran els clients per a aconseguir un augment de la quantitat de clics.

  5/5 - (48594 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48594 votes)