ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  24/04/2019

  Newsletters com a estratègia de les botigues virtuals

  Botigues virtuals

  Una newsletter és una publicació digital en forma de correu electrònic que les empreses envien periòdicament als seus contactes o subscriptors d’una pàgina per oferir-los noves informacions.

  L’objectiu principal d’una newsletter és, doncs, difondre novetats, ofertes, promocions, llançament de nous productes, etc. que són d’interès pels seus usuaris. Aquests, però, han d’haver-ho sol.licitat o acceptat rebre la informació amb anterioritat.

  Per tant, utilitzar aquesta metodologia per obtenir connexió amb la seva audiència, és una molt bona opció i més encara si vostè compta amb una ecommerce.

  Les botigues virtuals es dirigeixen a un públic molt concret, depenent dels productes o serveis que ofereixen. I, gràcies a les newsletters, poden enviar-los informació de la seva web.

  La newsletter és una eina molt potent de venda per les botigues virtuals, ja que, a més, és econòmica, versàtil i és possible adaptar-la cada vegada que ho necessiti segons què vol comunicar al seu públic.

  De fet, és un canal de venda molt rendible i té una ràtio de conversió molt elevat, degut que les newsletters van dirigides a les persones interessades en els seus productes.

  Li mostrem alguns avantatges d’aquest mitjà digital per a la seva botiga on-line:

  -Comunicació constant amb el seu públic objectiu.

  -Enviament de contingut rellevant a usuaris interessats en els seus productes.

  -Segmentació dels seus contactes i elaboració de newsletters a mida.

  -Conèixer millor la seva audiència i millorar les seves futures campanyes.

  -Alta rendibilitat.

  -Bona imatge de marca, ja que els seus subscriptors obtindran novetats de la seva empresa, donant sensació de competitivitat.

  -És una font de tràfic web molt important.

  -Fidelització dels seus subscriptors.

  -Increment de vendes directes i indirectes, sempre que la informació sigui atraient.

  Posicionament Google, ja que obtindrà més tràfic i més visibilitat pel cercador.

  A Gestinet elaborem a mida estratègies de màrketing on-line on tenim molt present la importància de crear newsletters, especialment si és per una ecommerce.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i realitzarem una estratègia a mida, adaptada a la seva empresa, productes o serveis, i enfocada al seu públic objectiu, per tal que la seva pàgina obtingui notorietat i augmenti les seves vendes.

  5/5 - (49034 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49034 votes)