ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com ajuden les notes de premsa al posicionament Google

  Posicionament google

  Les notes de premsa s’han hagut d’adaptar als nous mitjans digitals per a poder seguir presents i han de formar part de l’estratègia de comunicació d’una empresa. De fet, són un bon recurs i ajuden al posicionament Google d’una marca o web.

  Com que els mitjans de comunicació aporten presència i autoritat i Google dóna valor a aquests aspectes, una pàgina amb visibilitat en la premsa farà millorar el seu posicionament web.

  Un dels factors importants pels buscadors i que determinaran el seu SEO, és que el contingut de la nota de premsa no hagi estat indexat anteriorment. Si Google detecta contingut no original, no li donarà una bona posició a la seva pàgina.

  Enviar una nota de premsa té diferents avantatges. Una de les més importants, tal com hem comentat, és la millora del posicionament Google de la seva web. En segon lloc, comptar amb aquest mitjà de comunicació, fa augmentar el tràfic cap a la seva pàgina. Per últim, segons a través de quina plataforma faci la seva nota de premsa, solen ser gratuïtes i, per tant, no tenen cap cost per l’empresa.

  Una nota de premsa, tanmateix, i perquè tingui un efecte positiu pel seu posicionament web, ha de tenir unes característiques. Algunes d’elles són:

  -Ha de tenir, almenys, una extensió de 300 paraules, amb text interessant i de valor. El títol, però, no ha de ser massa llarg i tenir la paraula clau que vulgui posicionar.

  -Ha de contenir les keywords principals les quals els usuaris buscaran els productes o serveis, i que són les que estan relacionades amb el seu sector.

  -Ha d’afegir enllaços cap a la seva web, tant interns com externs.

  -Ha d’incloure contingut multimèdia, ja que permet que els usuaris estiguin més temps a la seva pàgina per visualitzar-lo.

  -Ha de difondre el contingut de la nota de premsa per les diferents xarxes socials.

  En una estratègia de màrketing on-line on la comunicació és tan important, és essencial comptar amb els millors professionals per tal que l’aconsellin sobre quina és la millor manera de procedir.

  A Gestinet som experts en posicionament Google Barcelona i l’assessorarem per tal que el SEO de la seva pàgina sigui el més òptim, utilitzant tots els recursos i eines existents com, en aquest cas, les notes de premsa.

  5/5 - (48796 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48796 votes)