ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/05/2018

  Generació de nou contingut per millorar el posicionament web

  posicionament web google seo

  Un dels aspectes fonamentals que influencia el posicionament web i, en conseqüència al posicionament Google, és la freqüència de publicació de contingut nou. La creació de nou contingut és un element que el robot dels cercadors identifica i agraeix. Alhora, quant més contingut es generi, més contingut tenen a l’abast els cercadors per a posicionar i, aquest ha de ser intel·ligible per als cercadors.

  Es tracta d’una de les tasques més importants a l’hora de tractar el posicionament web. Tot i així, no tant sols influeix la freqüència de publicació, sinó que el contingut i el seu desenvolupament és d’igual importància. D’aquesta manera, s’indica a Google que sempre hi ha contingut fresc i que el lloc web que rastreja està actiu.

  Un altre aspecte important a l’hora de crear nou contingut és la qualitat d’aquest. Com més acotat sigui el contingut al target que es dirigeix i més específic sigui serà millor valorat pel que fa al posicionament Google.

  Per aquest 2018 és tant important la freqüència de publicació com la constància. Per exemple, no serà correcte publicar 10 vegades en un mes i després no publicar res més durant la resta, sinó que les publicacions s’hauran de distribuir de manera lineal per a que doni bons resultats pel que fa al posicionament web.

  D’altra banda, estar actiu també és un reclam per al públic. Si s’habitua als usuaris a rebre publicacions noves es crea una necessitat a l’usuari i un motiu pel qual visitar amb freqüència el lloc web. Alhora, s’obre la possibilitat d’arribar a usuaris nous i ampliar el públic habitual.

  En definitiva, en el marc actual és essencial que una pàgina web disposi de blog per a que la pàgina estigui activa constantment i generi nou contingut de qualitat per a que els cercadors el tinguin en compte en les primeres posicions del seu ranking.

  5/5 - (48522 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48522 votes)