ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què necessita un nou Disseny web la seva empresa?

  Disseny web

  La pàgina web de la seva empresa és el centre del seu negoci online, i s’ha de cuidar, actualitzar i no pot tenir errors. Oferir als seus clients un disseny web actual ha de ser producte d’una necessitat, d’una estratègia per aconseguir millor imatge, més clients, més vendes, estar a l’alçada de la competència, etc.

  El procés de la realització d’un nou disseny web pot durar dies, setmanes o inclús mesos, segons la complexitat de les modificacions i les necessitats de cada web.

  Però, quines són les raons que s’hauria de plantejar per redissenyar la seva web corporativa?

  No està adaptada a tots els dispositius (pantalla d’ordenador, Smartphone i Tablet). Les pàgines web optimitzats per mòbils tenen més oportunitats d’atraure i retenir nous usuaris. Si el seu portal no està adaptat, els seus clients no tindran una bona experiència de navegació i abandonaran la seva pàgina.

  Tarda molt en cargar i la funcionalitat està limitada. Els usuaris són molt impacients i, si la seva web és molt lenta, cercaran una altre resposta en el navegador. De fet, la velocitat de carga és un dels factors més importants que determinen el posicionament Google d’una pàgina, altre aspecte fundamental i un motiu rellevant per a tenir un nou Disseny web.

  Percentatge de conversió molt baix. Ha de facilitar les compres, els registres, les descargues de documents, emplenar formularis, etc. als seus usuaris. Si no és així, ha de redissenyar la seva web íntegrament. Si no està optimitzada per aconseguir conversions, està desaprofitant tot el potencial online i perdent diners.
  Pot analitzar el recorregut que fan els seus usuaris fins arribar a la conversió i podrà veure si segueixen els passos adequats o no hi arriben. Una web amb una experiència satisfactòria ha de tenir un recorregut fàcil i ràpid.

  El disseny i el contingut web estan desfasats. La web d’una empresa és la seva carta de presentació i ha de ser actual i tenir textos sense errors. Les fotos, videos, etc. són iguals de importants. En quan al contingut és important que la seva web tingui un Blog corporatiu, és essencial també per a un posicionament Google òptim.

  La seva web no es veu igual en tots els navegadors. És necessari avui dia que el seu portal es pugui visualitzar en tots els navegadors que hi han al mercat per així arribar a tots els usuaris.

  Canvi del seu negoci o del objectiu de l’empresa. És molt probable que el seu negoci hagi canviat desde l’inici, els productes, els serveis,…en definitiva l’ojectiu o els clients als que vol arribar poden ser altres. I s’ha d’adaptar a la nova identitat corporativa. Inclús és probable que hagi canviat de logotip, eslògans, etc.

  En definitiva, té suficients motius per redissenyar la seva web i estar al dia online.

  És necessari comptar amb un equip professional que analitzi i confeccioni un projecte a mida. Amb Gestinet tindrà la confiança i professionalitat que necessiti, adaptant-se a les seves necessitats per a que el seu objectiu es compleixi.

  5/5 - (48472 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48472 votes)