ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Nou disseny web per al portal immobiliari Finques Vilafranca

  Disseny Web - Posicionament Web

  Des del nostre departament web de Gestinet presentem el nou disseny web del portal immobiliari de Finques Vilafranca, una important empresa del sector immobiliari establerta a l’Alt Penedès des de 2001.

  Des d’aquest dinàmic model de portal online es facilita la feina de compra, venda i lloguer dels immobles dels clients de forma totalment gratuïta. Gràcies al potent cercador que incorpora, els usuaris poden trobar el que busquen en tant sols uns clics amb l’ajuda dels filtres de cerca.

  Es tracta d’una pàgina web feta a mida amb un treball profund de disseny web i programació de backoffice. Des del portal web els usuaris tenen la possibilitat de registrar-se i publicar els seus immobles còmodament. D’aquesta manera, es facilita la gestió a totes aquelles persones que vulguin llogar o vendre les seves propietats ja que és la immobiliària qui s’encarrega de contactar amb els usuaris i fer els tràmits pertinents.

  Pel que fa a les funcionalitats de cara a l’usuari que busca un lloguer o una compra d’una propietat, els permet desar els immobles preferits, crear alertes de pujada o baixada de preu així com notificacions sobre qualsevol canvi en l’immoble a través del correu electrònic. Alhora, si l’usuari vol rebre informació sobre qualsevol immoble publicat a la pàgina web pot introduir el seu número de telèfon per a que la immobiliària es posi en contacte amb ell de manera gratuïta.

  El disseny web del nou portal web immobiliari és totalment responsiu per a que la visualització de la pàgina sigui efectiva des de qualsevol tipus de dispositiu mòbil, indiferentment de la mida de la pantalla. Aquest aspecte és important tant per l’estètica del disseny web com per l’experiència de l’usuari, tant valorada en el posicionament web.

  Pel que fa al treball i la optimització del posicionament web, està reforçat amb la inclusió d’un blog amb notícies actualitzades. El blog corporatiu mantindrà la pàgina web activa i ajudarà a millorar el posicionament web a través de nou contingut optimitzat. D’altra banda, la zona d’enllaços geolocalitzats també aporta valor a la pàgina web fent que el posicionament web sigui efectiu més ràpidament des del seu llançament.

  Des de Gestinet volem impulsar la digitalització i la presència a Internet d’empreses físiques que gràcies al disseny web i al posicionament web poden fer-se un nou lloc a la xarxa i ampliar el seu públic objectiu.

  5/5 - (48746 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48746 votes)