ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  25/05/2018

  Les noves funcionalitats de Facebook

  community manager gestinet facebook

  És poc habitual que Facebook sorprengui els seus usuaris amb noves funcionalitats però, en aquest cas, n’estrena tres per a captar l’atenció dels seus seguidors. Les noves competències seran la possibilitat de publicar notes de veu, l’emmagatzematge dels arxius multimèdia al núvol i un servei d’emmagatzematge de les històries. Així mateix, els professionals que es dediquen a community manager tindran més possibilitats a l’hora de gestionar els perfils.

  La companyia vol sorprendre els seus usuaris i recuperar aquells que havien deixat d’utilitzar tant habitualment l’aplicació amb aquestes noves característiques.

  La càmera de Facebook oferirà un avantatge davant de la falta d’emmagatzematge dins el dispositiu. Dins l’aplicació de la xarxa social serà possible guardar les fotos i els vídeos que es realitzin al núvol, sense l’obligació de publicar-les. Així es podrà estalviar espai en els dispositius, tot i que Facebook no ha anunciat la capacitat límit en el núvol que oferirà.

  D’altra banda, un altre aspecte innovador relacionat amb l’emmagatzematge de material és la gestió de les històries. Facebook implementa la opció d’arxiu de històries per a que els usuaris puguin guardar aquests continguts que es publiquin a l’apartat d’històries.

  Per últim, al igual que la tendència que ja es va implementar a Whatsapp temps enrere i que s’ha popularitzat entre tots els usuaris, Facebook permetrà la publicació de missatge d’àudio a través de la càmera de Facebook. Des d’aquesta opció, l’usuari podrà gravar i compartir missatges de veu en les seves històries.

  Aquestes noves possibilitats seran implementades primer a Índia i s’aniran estenent a la resta del món. En aquests moments no hi ha cap comunicació oficial sobre la data exacte de l’actualització a Espanya.

  Cal destacar el paper tant important que té Facebook sobre les empreses i el seu potencial per a créixer i donar-se a conèixer dins les xarxes socials. Des de Gestinet oferim un potent servei de community manager per gestionar els perfils de Facebook amb una estratègia eficaç i dinàmica.

  5/5 - (48528 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48528 votes)