ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Noves tendències en disseny web

  Disseny web

  El 2018 ha portat noves tendències i formats per a la realització de Disseny web. Encara que moltes ja s’han anat portant a terme els últims mesos, ja és una pràctica habitual que els usuaris busquen. Una d’elles és el minimalisme, on la sencillesa predomina tant amb els colors utilitzats, normalment colors clars, com amb els formes. Les fotos solen tenir pocs elements, ja que així dónen importància al producte a destacar.
  Seguint en la línea del colors, aquest any veurem Diseny web amb un efecte degradat. S’ha d’utilitzar en mesura, per no sobrecargar la pàgina, però aporta una imatge molt creativa.

  En quan a les fotos, principalment les de la portada, sol ser una foto que ocupi l’ample complet de la pàgina principal. D’aquesta manera es centra tota l’atenció en una única imatge, servei o informació. Per tant, és molt important quina sigui la escollida i la qualitat d’aquesta.

  Les tipografies també són molts bàsiques per llegir amb facilitat. El que es preten és que l’usuari accedeixi fàcilment al servei ofertat.

  Una altre tendència pel 2018 és la utilització d’animacions en Disseny web. Dóna moviment i dinamisme al portal. Crea un efecte de modernisme que aporta quelcom diferent i que l’usuari rep positivament.

  Quan es realitza una nova página web hi han molts aspectes a tenir en compte, a més de les tendències que hem apuntat anteriorment. El Branding engloba aquests apartants, des del naming, la creació d’un logotip, slogans, crear una estratègia de marca,.. Aquests aspectes són bàsics perquè la seva página web sigui un èxit i arribi als seus clients.

  Gestinet s’encarrega d’integrar tots aquests elements que dónen valor i potència al seu projecte, cuidant tots els detalls i creant una estratègia web adaptada per cada necessitat.

  5/5 - (48400 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48400 votes)