ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/01/2020

  Quines són les noves tendències de posicionament web?

  posicionament web

  Periòdicament els cercadors actualitzen els seus algoritmes, provocant canvis a l’hora de posicionar les pàgines web.

  Aquests, com a conseqüència, fan que moltes empreses perdin tràfic o el guanyin, segons l’estratègia que estan seguint. És per això que cal estar constantment atent a les noves tendències per poder obtenir visibilitat i notorietat a internet.

  Encara que Google no ofereix pistes sobre quins canvis o millores realitza, sí que és bo estar informat sobre posicionament web i seguir treballant dia rere dia.

  Així i tot, li oferim alguns indicis sobre noves tendències que han estat presents els últims mesos i que continuen sonant amb força aquest inici de 2020.

  Què tenen en compte els cercadors a l’hora de posicionar?

  Quan es tracta de posicionar una pàgina, es tenen en compte molts factors, encara que hi ha alguns més rellevants.

  Així, trobem el SEO per cerques de veu. Avui dia aquestes són una realitat, ja que, cada vegada més, els usuaris realitzen preguntes als seus assistents personals i, per tant, cal que el seu contingut sigui explícit però obert. Les preguntes que fan els usuaris són obertes i Google els hi vol oferir sempre el millor. Google treballa per comprendre la intencionalitat de cerca. Per a aconseguir-ho, pot utilitzar sinònims de les seves paraules clau.

  Un altre factor és la necessitat de tenir una web responsive. Si en els darrers anys ja era important, ara ho és més. El seu portal ha de poder adaptar-se a qualsevol pantalla i dispositiu. Si no és així, probablement Google no faci cas a la seva empresa.

  Per finalitzar, tant el contingut com l’experiència d’usabilitat segueixen sent els pilars del posicionament web.

  En el primer cas, ha d’oferir textos interessants, únics i de qualitat, dirigits expressament al seu públic objectiu. I en el segon, l’experiència que obtenen els usuaris en entrar a una web és bàsic. Aquesta ha de ser molt intuïtiva, tenir un disseny adequat, fàcil i entenedor. Els enllaços han de funcionar correctament i la pàgina ha de tenir un òptim temps de càrrega. Només així, el seu tràfic es quedarà més estona i existirà més conversió, a més de poder fidelitzar-lo.

  Per tant, la seva pàgina ha d’estar actualitzada de manera contínua i en moviment. Google vol que els usuaris tinguin accés a pàgines actives i visualment atractives.

  Per a porta-ho a cap, posi’s en contacte amb professionals. A Gestinet realitzem estratègies de màrketing a mida, segons cada empresa i necessitat, per tal d’obtenir el millor posicionament als cercadors i la millor imatge corporativa a internet.

  Som un equip en constant formació, al dia sobre les novetats i noves tendències del sector i treballem constantment per oferir als nostres clients el millor del món digital.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post