ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  31/12/2018

  Ha complert els seus objectius la seva estratègia de màrketing on-line?

  màrketing on-line

  Un dels aspectes més essencials a l’hora d’elaborar una estratègia digital és especificar els objectius de màrketing on-line que tindrà la seva empresa els pròxims mesos.

  Avui, últim dia del 2018, pot analitzar si realment la seva pàgina web ha realitzat i ha complert les seves fites. Aquestes sempre han de ser específiques, mesurables i assolibles amb el temps.

  Qualsevol negoci on-line ha d’indicar quins objectius té, tant a curt com a mitjà termini. D’aquesta manera, quan un d’ells sigui portat a terme, pot començar amb el següent. I, si s’assoleixen més ràpidament del que esperava, pot posar-se objectius més adaptats a les noves situacions.

  Durant el procés d’elaboració dels seus objectius, ha de considerar aquests factors:

  Connecti amb els usuaris: és un dels apartats més important i més complicat, ja que arribar als usuaris no és gens fàcil i menys obtenir un vincle.

  Que tingui més tràfic o no la seva web depèn molt, en gran part, de la seva estratègia de posicionament web que ha estat desenvolupant. Però, un cop l’usuari entri a la seva pàgina, ha de trobar quelcom li cridi l’atenció i inclús sigui emocional i que tingui ganes de tornar.

  Diferenciïs de la competència: avui en dia al mercat hi ha milers de pàgines de tots els sectors. És necessari diferenciar-se proporcionant a l’usuari valors afegits que facin que vulguin comprar a la seva web.

  Augmenti la confiança: per tal que els seus objectius es compleixin, ha d’oferir confiança i seguretat als seus visitants. Una de les millors maneres, i que també fomenta el vincle constant amb els usuaris, és l’enviament periòdic de newsletters perquè repeteixin la seva visita a la web.

  Màximes conversions: és la fita per excel.lència de qualsevol pàgina web o botiga on-line. Per tal que sigui possible, tot el procés de compra ha de ser intuïtiu i fàcil per l’usuari i, amb un bon disseny web, és possible. Així, incrementarà la conversió i els seus clients hauran tingut una bona experiència.

  Consideri aquests aspectes i elabori els seus objectius digitals per al pròxim any.

  Si vol que la seva estratègia de màrketing on-line sigui un èxit i compleixi les seves expectatives, compti amb Gestinet, ja que elaborem plans a mesura i adaptats als objectius de cada client.

  5/5 - (48852 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48852 votes)