ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

7 Agost, 2019

Els objectius del posicionament Google

posicionament google

El posicionament Google ha de formar part de la seva estratègia de màrketing on-line, ja que si té presència a internet, ha d’obtenir la màxima visibilitat per tal que els usuaris el trobin fàcilment.

El SEO pot oferir un gran avantatge a la seva empresa i facilitarà la captació de nous usuaris i augmentarà les seves vendes.

De fet, el posicionament és la utilització de diferents tècniques que es realitzen per millorar la seva notorietat als cercadors, en aquest cas, Google.

A l’hora de crear la seva estratègia, adaptada a la seva empresa i necessitats, ha de definir els seus objectius, és a dir, ha d’estudiar amb quina finalitat realitzarà el seu posicionament Google. D’aquesta manera, trobem diferents objectius:

Millorar la seva imatge de marca: en aquest cas, consisteix a reforçar la imatge del seu negoci, i estar per sobre de la seva competència. Una empresa ben posicionada ofereix confiança i credibilitat als usuaris.

Així, ha d’estar a l’altura de la seva competència i és interessant intentar ser l’empresa millor posicionada dins el seu àmbit.

Tenir bons continguts: a vegades no només els negocis busquen vendre productes o serveis, sinó oferir nous continguts i que els visitants els llegeixin de manera periòdica.

Obtenir bona reputació digital: els comentaris positius i tenir una reputació on-line ha de ser un objectiu per a la seva empresa. Per a aconseguir-ho ha de donar bon servei, atenció al client i oferir solucions als seus clients en cas d’incidència.

Posicionar la seva keyword: identificar la seva paraula clau principal i que sigui la que cerca el seu públic objectiu quan busca productes o serveis del seu sector, és essencial per a obtenir bons resultats.

Vendre: si compta amb una botiga on-line, sens dubte, aquest serà el seu objectiu principal. Per tant, ha de potenciar i optimitzar correctament la seva ecommerce perquè Google la posicioni correctament.

Sigui quin sigui el seu negoci i les seves finalitats, ha de tenir al seu costat a professionals que l’ajudin a identificar els seus objectius i crear estratègies correctes.

A Gestinet, empresa referent en posicionament Google Barcelona, som experts en màrketing digital i li oferim el millor servei del sector i màxima professionalitat.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Els objectius del posicionament Google
5 (100%) 49190 votos