ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Obtenir els millors resultats a Google: com treballar el posicionament web d’una empresa

  posicionament web empresa

  Les empreses són conscients de la gran necessitat d’estar a internet. És més, coneixen la importància de tenir presència en la primera pàgina de Google.

  I no és d’estranyar, ja que, quan és així, un negoci adquireix més rellevància i això es nota tant en les visites a la seva pàgina com en les vendes i conversions que aconsegueixen.

  El posicionament Google ofereix grans beneficis, ja que el món on-line és un entorn amb grans possibilitats, especialment per a expandir el seu negoci i que més usuaris el coneguin i comprin els seus productes i serveis.

  No serveix de res tenir una web si després ningú el visita. Internet és un canal de comunicació brutal i ha d’aprofitar tot el seu potencial.

  Existeix, a més, gran competència per a estar en els primers resultats. Llavors, com aconseguir estar aquí i mantenir-se?

  Continuï llegint i obtindrà més informació sobre aquest tema, especialment enfocada a tenir les millors estratègies i un òptim posicionament web.

  Les empreses de màrketing digital especialitzades en posicionament Google són clau durant tot el procés. Un dels principals motius és perquè estan contínuament actualitzades sobre canvis i modificacions en el sector i en l’algorisme del cercador, amb la finalitat que els seus continguts siguin rastrejats correctament i pugui pujar posicions.

  Per això, tant si té una empresa petita o una gran corporació, vol guanyar més clics en la seva web i que aquests siguin positius, a continuació li oferim més detalls.

  seo google

   

  Per què la seva empresa ha de tenir el millor posicionament a Google?

  El terme SEO(Search Engine Optimization) és el conjunt de tècniques d’optimització que es duen a terme en una pàgina, amb la finalitat que aparegui de manera natural en els cercadors, com ara Google. Aquest és el rei d’internet, el que acumula més visites i és el seu gran aliat per a ser més popular i rendibilitzar el seu negoci.

  Cal dir que el 90% de les persones que realitzen cerques a Google només fan clic en els resultats que apareixen en la primera pàgina del motor, així que és determinant treballar aquesta àrea enfocada a ser més notable.

  Gràcies a una bona estratègia de posicionament web, el trànsit d’usuaris s’incrementa, igual que la visibilitat de la marca.

  Tenint un correcte SEO, una empresa adquireix, a més, la possibilitat d’atreure trànsit de qualitat cap al seu lloc web, el qual és al qual realment va enfocat els seus productes i serveis. Igualment, una empresa pot aparèixer per davant de la seva competència. Aquest aspecte és de gran valor per als clients, pel fet que la seva empresa ofereix més credibilitat i confiança.

  El posicionament Google atorga més oportunitats de negoci. És a dir, un usuari pot entrar a llegir un article o contingut en concret, però pot quedar-se i llegir altres continguts, comprar, compartir els seus links, etc.

  La realitat és que el SEO té un gran retorn de la inversió, sempre que es realitzi degudament. Per això, és essencial comptar amb professionals del sector, que elaborin la millor estratègia a mesura i segons les seves necessitats.

  No n’hi ha prou amb tenir el millor disseny web, sinó que cal treballar constantment el seu posicionament i mantenir-lo. Només així guanyarà autoritat i podrà beneficiar-se de tot el que comporta.

  El posicionament SEO, es divideix en 2 tipus d’estratègies: SEO On-Page i SEO Off-Page. Mentre que en el SEO On-Page es treballen els aspectes interns del lloc, en el SEO Off-Page es treballa la popularitat de la web a partir de la consecució de backlinks.

  posicionar pàgina empresa

   

  Preguntes freqüents sobre

  Obtenir els millors resultats en Google: com treballar el posicionament web d’una empresa

  Per què la seva empresa ha de tenir el millor posicionament a Google?

  Gràcies a una bona estratègia de posicionament web, el trànsit d’usuaris s’incrementa, igual que la visibilitat de la marca, a més de la possibilitat d’atreure trànsit de qualitat cap al seu lloc web, el qual és al qual realment va enfocat els seus productes i serveis. Igualment, una empresa pot aparèixer per davant de la seva competència.

  Accions SEO per a aconseguir les primeres posicions en el cercador

  Amb la finalitat d’aconseguir romandre en els primers llocs de Google, existeixen diferents accions a realitzar. Aquestes són estudiar les paraules clau, crear contingut de qualitat, optimitzar les URLs, optimitzar els títols i les descripcions i revisar els enllaços, entre altres.

  Empresa experta en posicionar pàgines web d’empresa

  A Gestinet som especialistes SEO, professionals en desenvolupar estratègies de posicionament en Google i optimitzar l’estructura, el disseny i els continguts web d’un lloc web per a facilitar la seva visibilitat. Si vol tenir el millor posicionament web contacti amb nosaltres.

  Accions SEO per a aconseguir les primeres posicions en el cercador

  Amb la finalitat d’aconseguir romandre en els primers llocs de Google, existeixen diferents accions a realitzar. Aquestes són:

  1. Estudiar les paraules clau: seleccionar correctament les keywords és imprescindible i la seva col·locació també.
  2. Crear contingut de qualitat: ha de ser únic, mai duplicat i d’interès per al seu públic objectiu.
  3. Optimitzar les URLs: han de ser amigables i compressibles, les quals descriguin el seu contingut i que, per descomptat, incloguin les paraules clau.
  4. Optimitzar els títols: i també les descripcions, pel fet que aporten informació a Google.
  5. Revisar els enllaços: sempre han de redirigir sense errors.
  6. Treballar les xarxes socials: és important només tenir les xarxes socials que es puguin treballar, les que millor encaixin amb l’estil d’empresa i difondre els continguts actualitzats. Són un canal idoni per a dirigir trànsit web, a més de ser capaços de reforçar la imatge de marca.
  7. Tenir el mínim de temps de càrrega: sens dubte, és altament positiu per a evitar que els usuaris marxin i que el cercador entengui, erròniament, que el seu contingut no els agrada.

  Són accions a tenir molt en compte per a tenir major notorietat respecte a Google i que els visitants ho trobin fàcilment.

  estar primera pàgina google

  Empresa experta en posicionar pàgines web d’empresa

  El SEO és essencial per a connectar amb el seu públic a internet. Tingui al seu costat a una empresa experta en la matèria i podrà accedir als grans avantatges que ofereix el posicionament.

  A Gestinet som especialistes SEO, professionals en desenvolupar estratègies de posicionament en Google i optimitzar l’estructura, el disseny i els continguts web d’un lloc web per a facilitar la seva visibilitat.

  Contacti amb nosaltres i ens adaptarem als seus requeriments, estem a la seva disposició.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post