ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  30/10/2018

  Com obtenir millor posicionament web que la competència

  posicionament web

  En el posicionament web, com en el desenvolupament de qualsevol estratègia de màrketing on-line, cal fixar-se en la competència per tal d’esbrinar com treballen digitalment, com generen tràfic, de quina manera es dirigeixen als usuaris, etc.

  Aconseguir destacar sobre els seus competidors és una tasca complexa, ja que, segons el seu sector i quin producte o servei ofereixi, són moltes les empreses que poden ser rellevants a internet.

  Hi ha diversos tipus de competidors: els existents, que són els negocis amb els quals coexisteix i ofereixen el mateix que vostè; els potencials, que són els competidors que encara no estan dins del mateix àmbit de negoci però a curt termini poden estar-hi; i els substitutius, que ofereixen serveis o productes que poden donar els mateixos resultats que els seus.

  En el món d’internet cal fer-se un lloc per tal que el coneguin. Gràcies al posicionament Google té la possibilitat de fer-se més visible i que els usuaris el trobin fàcilment. Per a obtenir un posicionament web adequat i òptim vers la seva competència, hi ha un seguit de factors que ha de tenir en compte:

  Analitzi la seva empresa: ha de conèixer quines són les fortaleses i debilitats, tant les seves com les de la seva competència, en quin punt es troba el mercat i quina és la comunicació que utilitza actualment per a cercar nous clients.

  Esculli les seves paraules clau: per tal d’augmentar les visites a la seva web, ha d’identificar les seves keyword o paraules clau. A l’hora d’escollir-les, és essencial saber els interessos del seu públic objectiu, perquè són els que realment visitaran la seva pàgina.

  Vigili el temps de càrrega de la seva web: per a un bon posicionament web, cal cuidar el temps de càrrega. Aquest ha de ser el mínim possible, ja que els usuaris donen pocs segons d’oportunitat a les pàgines web i, si tarden molt, marxen a la competència. Quan al SEO, si el temps de càrrega és molt extens, és un factor penalitzat per part de Google.

  Capti l’atenció dels usuaris i fidelitzi’l: és un punt molt important per tal de ser superior a la competència. El client ha de ser la seva prioritat i, gràcies a les xarxes socials, pot mantenir contacte constant i fer que aquest el valori positivament, fet que també l’ajudarà en el seu posicionament. Amb la fidelització també aconseguirà una bona imatge de marca.

  Com ha pogut comprovar pot obtenir millor posicionament web que la seva competència amb l’ajuda d’algunes claus.
  Confiï sempre amb professionals per tal que analitzin la seva estratègia de màrketing on-line i puguin millorar-la i adequar-la a les seves necessitats.

  A Gestinet som líders en posicionament web i l’assessorarem perquè la seva empresa tingui la millor posició als cercadors.

  5/5 - (48774 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48774 votes)