ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Obtingui seguretat i protecció gràcies al manteniment dels seus equips

  manteniment informàtic

  La protecció davant les amenaces provinents de l’exterior que puguin malmetre els seus ordinadors i robar informació, és quelcom molt important. Per poder superar aquestes vulnerabilitats, la millor opció és comptar amb un bon manteniment dels seus equips que vetlli per la seva empresa.

  Aquest servei li ofereix un suport constant i el millor assessorament per protegir-se degudament.

  De fet, la seguretat informàtica minimitza les possibilitats de risc de qualsevol ciberatac.

  Mesures de seguretat informàtica

  El manteniment posa a la seva disposició diferents eines i realitza accions per fer que la seva empresa sigui més segura. A continuació li detallem algunes:

  1. Instal.lació i actualització d’antivirus: és un dels passos més importants, ja que és essencial comptar amb un antivirus i fer que els seus ordinadors tinguin aquesta barrera de protecció.

  2. Contrasenyes segures: les seves claus d’accés han de ser complexes, alfanumèriques i canviar-les sovint. A més, no tingui les mateixes a diversos dispositius.

  3. Instal.lació Firewall: és necessari comptar amb aquesta eina de protecció, degut que controla el tràfic del seu ordinador i detecta les anomalies.

  4. Còpies de seguretat: un servei informàtic complet se n’ocupa de realitzar les còpies de seguretat pertinents, fent que les seves dades estiguin salvaguardades.

  A més, com a usuari, ha de tenir en compte alguns aspectes, com no utilitzar xarxes wi-fi públiques, ignorar correus on desconegui els remitents o no clicar a enllaços desconeguts.

  Prenent aquestes mesures i gràcies a un òptim manteniment informàtic, la seva empresa estarà més protegida i cuidada.

  A Gestinet oferim un servei complet i ens preocupen específicament que els nostres clients gaudeixin de la millor seguretat.

  Som líders en donar suport i realitzem un assessorament a mida, adaptant-nos a cada negoci, situació i necessitat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i podrà comprovar la nostra professionalitat i equip qualificat. Estem a la seva total disposició.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post