ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  07/02/2019

  Perquè és tan important el posicionament web Off Page

  posicionament web

  El posicionament web off page són tècniques destinades a l’obtenció d’enllaços externs que senyalen a una pàgina, amb l’objectiu que el seu SEO orgànic millori i tingui una millor posició als cercadors. Comprèn els factors de posicionament externs.

  Per tant, tenir una òptima estratègia de posicionament web off page és essencial per al seu negoci i és un indicador de la seva rellevància a internet per als usuaris. Google considera cada enllaç com quelcom positiu i que el seu contingut és rellevant i pot confiar en aquesta web.

  El SEO off page, doncs, té diferents objectius. Alguns són tenir una estructura eficaç d’enllaços entrants des de webs amb contingut interessant i relacionats amb el seu sector, així com obtenir notorietat a les xarxes socials i més difusió de contingut, tenint presència periòdica i molt dinàmica i aportant als seus usuaris un valor afegit.

  Amb aquests objectius, el SEO off page, vol aconseguir diferents beneficis:

  Més visibilitat: és un dels grans avantatges i molt valorat per a les empreses. Amb el SEO off page es pretén obtenir més popularitat dins el seu àmbit professional. També tenir millor imatge de marca i confiança a Google i els usuaris.

  Augment del tràfic web: gràcies als enllaços externs d’una pàgina amb gran rellevància, obtindrà més tràfic cap a la seva web.

  Increment de publicitat on-line: aparèixer enllaçat en pàgines del seu sector o àmbit professional és una excel.lent manera de promocionar-se permanentment.

  Afavorir la interacció: amb un òptim SEO off page pot obtenir més comunicació entre la seva empresa i els seus usuaris a través de les xarxes socials.

  Treballar correctament el posicionament Google de la seva web ha de formar part de la seva estratègia de màrketing on-line, ja que l’ajudarà a promocionar-se i a generar confiança a internet, obtenint més conversions i èxit digital.

  Per a fer-ho, confiï en Gestinet, referents en posicionament Google Barcelona i líders en el sector. Elaborem estratègies a mida segons cada sector i característiques.

  5/5 - (48920 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48920 votes)