ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  08/10/2019

  Optimització de les imatges pel seu posicionament web

  posicionament web

  Les imatges són essencials a l’hora de realitzar la seva estratègia de posicionament web, tot i que a vegades no se’ls hi atorga la importància necessària.

  Els usuaris cada vegada són més visuals i els hi crida l’atenció el contingut multimèdia, a més que cal saber que les fotos també són rastrejades pels cercadors, iguals que els textos.

  Per tant, optimitzar les seves imatges és positiu per al seu posicionament, ja que poden aparèixer als resultats de Google Imatges i captar més quantitat de tràfic.

  Aspectes rellevants per a optimitzar les seves imatges

  Nom de l’arxiu: és un factor molt important, degut que és el contingut de la imatge que es mostri. Ha de ser curt i molt descriptiu, així com contenir la seva paraula clau i incloure guions per separar les paraules. A més, ha d’evitar els accents, la lletra Ñ o números.

  Etiqueta ALT: es tracta d’un text alternatiu que es mostra quan no es pot carregar la imatge adequadament. Aquesta també serveix perquè el cercador pugui classificar la foto. De la mateixa manera que en el punt anterior, ha de ser concís i incloure la seva keyword.

  Context: totes les seves imatges han d’estar perfectament integrades dins el seu contingut en text. Hi ha d’haver una relació i una coherència dins el context del qual s’està parlant en la web.

  Mida de l’arxiu: amb l’objectiu que la pàgina carregui ràpidament, aspecte també molt positiu per al posicionament web, les imatges no han de ser molt grans. Això sí, han de ser de qualitat. En definitiva, ha d’haver-hi un equilibri.

  Difusió: és essencial difondre els seus continguts, tant en format text com en imatges, ja que ajuda a potenciar el seu posicionament als cercadors. Existeixen xarxes socials enfocades en les imatges, com Pinterest o Instagram i cal treballar-les.

  Per a poder portar a cap les millors estratègies SEO per a la seva empresa, tingui al costat a professionals del sector que l’aconsellin adequadament.

  A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i referents en posicionar i donar visibilitat a les empreses als cercadors. Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem un pla a mida i adaptat al seu negoci i a les seves necessitats.

  5/5 - (49248 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49248 votes)