ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  17/07/2018

  Optimització del posicionament web d’un e-commerce

  Posicionament web google ecommerce

  La compra digital s’ha convertit en un estil de vida i les xifres de compres per Internet no deixen de créixer. La facturació del comerç electrònic a Espanya va superar els 24.000 milions d’euros al 2016, i al 2017 han seguit pujant exponencialment. Només en l’últim trimestre de 2017 la facturació de les e-commerce va superar els 7 milions d’euros a Espanya, creixent un 23,4% interanual.

  L’e-commerce s’ha convertit en un element imprescindible per gran part de les empreses pel que s’ha de tenir en compte la seva visibilitat davant dels clients online. Aconseguir visibilitat entre la competència de les e-commerce està sent cada vegada més complex, pel que és important tenir en compte certs aspectes que ajudaran a millorar el posicionament web.

  És important cuidar les pàgines de les categories, aquesta ha de contenir text original, ben redactat i amb contingut útil per ajudi a l’usuari. S’ha de tenir en compte les paraules claus per a tenir un text correctament optimitzat.

  Afegir enllaços d’altres productes a dins de les pàgines de productes millora la venda creuada entre articles i augmenta el número de pàgines per arribar a tenir un bon posicionament Google. Hi ha diverses opcions: oferir productes relacionats o complementaris, productes que han comprat altres usuaris, productes basats en l’historial de compra de l’usuari… Afegir links a les pàgines de productes farà que Google arribi a la resta de productes sense haver de tornar als primers nivells de la web.

  El disseny responsive de la web es converteix en imprescindible. Segons un estudi de Forbes un 20% de les compres en botigues online es realitzen des de dispositius mòbils i, es preveu que en tres anys la meitat de les compres siguin mitjançant dispositius mòbils. És important que la pàgina web s’adapti a qualsevol tipus de pantalla.

  Les botigues online, majoritàriament, utilitzen les descripcions dels productes que els facilita la marca pel que no destaquen els seus productes respecte la competència, pel que la web de la marca sempre tindrà millor posicionament web. En canvi, si s’afegeixen descripcions personalitzades a les pàgines dels productes, Google ho agrairà i la pàgina web destacarà respecte les de la competència.

  La velocitat de càrrega de la pàgina és un aspecte clau en totes les pàgines web, però en les e-commerce es veu accentuada. Els usuaris esperen que la web es carregui en menys de dos segons, i un 40% marxa de la web si triga més de 3 segons. La velocitat és un dels factors de posicionament Google que més està influint ja que quant menys trigui en carregar, més temps té Google per recórrer-la.

  El posicionament web cuidat fa que la rendibilitat d’un e-commerce augmenti, pel que comptar amb experts com Gestinet és important per garantir l’èxit dels productes en l’entorn d’Internet.

  5/5 - (48602 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48602 votes)