ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  11/10/2018

  Optimització del posicionament web de Hamer

  Posicionament web Hamer

  L’equip de Gestinet s’ha fet càrrec de l’optimització del posicionament web de la pàgina web corporativa de Hamer. Hamer és una empresa que dissenya i fabrica equips pel mercat de l’envasament i l’embalatge, en concret, màquines termoformadores per a la fabricació d’envasos de plàstic, i línies automàtiques i semi-automàtiques per produir envasos blíster.

  L’objectiu principal de Hamer a l’hora de recórrer a Gestinet era potenciar el posicionament Google i aparèixer en primeres posicions als cercadors quan un usuari busqui dins el seu àmbit. D’aquesta manera, el departament de programació ha realitzat tot el procés de millora de la visibilitat del lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors.

  Un dels primers aspectes a definir van ser les paraules clau. Es tracta de realitzar un profund anàlisi sobre les paraules més buscades als cercadors d’un camp tant específic com és el seu mercat. Un cop determinats els termes en els diferents idiomes es va procedir a aplicar diverses tècniques de posicionament web tenint en compte les últimes tendències de l’algoritme del motor de cerca més important, Google.

  L’objectiu del posicionament web és que els motors de cerca entenguin el contingut de la pàgina web. Algunes de les tasques més rellevants del posicionament Google és l’optimització de keywords, la millora de la velocitat de càrrega, l’experiència d’usuari, la optimització del codi font i el format de les URLs, entre d’altres.

  En els últims temps, les empreses estan prenent consciencia de la importància de la seva presència a Internet. En molts casos, es tracta de la carta de presentació de l’empresa i, en molts d’altres es tracta de la via de contacte amb nous clients potencials.

  La raó més rellevant per tenir en compte la transcendència del posicionament web és perquè fa que una pàgina web sigui útil tant pels usuaris com pels motors de cerca. El posicionament Google és necessari per ajudar als motors de cerca a entendre de què tracta cada pàgina i si és útil o no pels usuaris. Al mateix temps, es tracta de la millor manera per les empreses de connectar amb nous usuaris que busquen el que poden trobar a la seva pàgina web. Aquests usuaris busquen el que l’empresa pot oferir-los, i el millor punt de trobada és mitjançant un motor de cerca.

  5/5 - (48754 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48754 votes)