ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/06/2020

  Com optimitzar la seva pàgina per a obtenir millor posicionament web

  posicionament web

  El posicionament als cercadors és una eina molt potent de màrketing on-line que cal utilitzar i posar-la en pràctica perquè una pàgina adquireixi més notorietat i visibilitat a internet.

  Si és així, i està situada dins els primers resultats de Google, aconseguirà arribar més fàcilment al seu públic objectiu, rebrà més visites de qualitat i, per tant, les seves conversions augmentaran.

  El SEO comprèn un seguit de tècniques que tenen per objectiu millorar el posicionament d’una pàgina dins dels cercadors i, per fer-ho, cal optimitzar-la correctament.

  Consells per optimitzar la seva pàgina web

  Hi ha molts aspectes que cal cuidar. Un d’ells és conèixer el seu públic objectiu i quines necessitats té. D’aquesta manera, podrà oferir exactament el que demanden i tenir el millor contingut possible.

  Un altre, és tenir un calendari d’edició on podrà planificar les seves actualitzacions i canvis que vol fer a la seva pàgina. Google vol donar sempre el millor als usuaris i, si té la web al dia, ho valorarà positivament. A més, podrà organitzar-se millor i optimitzarà, a la vegada, el seu temps.

  En tercer lloc, identificar correctament les seves paraules clau segons els seus productes o serveis i segons les cerques dels usuaris, és imprescindibles. Aquestes les ha d’anar introduint dins els seus textos i imatges, sempre amb mesura i relacionades totalment amb els seus continguts.

  Un consell molt important que li donem, és que, degut que el seu contingut és clau, ha de ser original, únic i que sigui interessant pels seus visitants. Ha d’aportar un valor afegit a la seva pàgina, imprescindible pels usuaris i per Google.
  A més, dins els seus textos, ha d’haver-hi enllaços, tant interns com externs, ja que li donaran més autoritat a internet.

  La velocitat de càrrega és un altre aspecte essencial avui dia, ja que la seva web ha de poder visualitzar-se el més ràpid possible. Cuidi especialment el pes i format de les seves imatges i optimitzi-les si cal.

  Per últim, tingui en compte la seva usabilitat i en oferir una bona experiència de navegació. Aquest factor ho aconseguirà gràcies a l’obtenció d’un bon disseny web.

  Segueixi aquests consells i optimitzi la seva pàgina per a tenir millor posicionament web.

  Per a portar-ho a cap de manera professional i mantenir el seu lloc dins el cercador, posi’s en contacte amb Gestinet, líders en posicionament web Barcelona.

  Som experts en el sector i elaborem estratègies SEO enfocades a atorgar major visibilitat a l’àmbit digital.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post