ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/03/2019

  Tenir una pàgina dinàmica ajuda positivament al posicionament web

  posicionament web

  El disseny web forma part de l’elaboració d’una estratègia de màrketing on-line pensada a poder oferir als seus clients una excel.lent pàgina i, a la vegada, obtenir gran visibilitat a internet i un òptim posicionament web. En aquest context, s’han d’escollir diferents opcions i, una d’elles, és l’elecció d’una pàgina web estàtica o dinàmica.

  En aquest post en centrem en les pàgines dinàmiques, ja que són, actualment, les més utilitzades gràcies al gran ventall d’oportunitats que donen i les possibilitats que tenen.

  Una pàgina dinàmica permet la creació d’aplicacions dins de la mateixa web i interactuar amb els seus usuaris. Aquestes pàgines tenen grans característiques i, una de les més importants, és poder dissenyar i desenvolupar la web de manera infinita.

  Si la seva empresa necessita una web on realitzar vendes i, per tant, també rebre pagaments, reserves de productes, atenció al client personalitzada, actualitzar-la constantment, entre altres, ha de comptar amb una web dinàmica.

  A més, tenint una web dinàmica donarà una imatge d’empresa sòlida, al dia i professional.

  Li mostrem alguns avantatges de comptar amb aquesta tipologia de pàgina:

  Possibilitats infinites: com li hem comentat, una web dinàmica dóna l’oportunitat de crear tota classe de funcions, més o menys complexes, així com qualsevol botiga virtual.
  De la mateixa manera, pot afegir pàgines, canviar textos o imatges fàcilment.

  Millor posicionament web: degut que Google valora positivament quan una pàgina és actualitzada de manera freqüent, la seva web tindrà un millor posicionament.

  Més interacció: comptant amb una web dinàmica, obtindrà més tràfic i més interacció entre els usuaris.

  Responsive: el seu disseny web permet adaptar-se a tots els dispositius mòbils i tota mena de pantalles, molt positiu també per al posicionament Google.

  Per tal de portar a cap el millor disseny web amb una òptima estratègia digital, posi’s en contacte amb Gestinet. Realitzem projectes a mida, segons cada cas i necessitat. Li oferim el millor assessorament perquè la seva pàgina sigui un èxit.

  5/5 - (48964 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48964 votes)