ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  31/10/2019

  Una pàgina web necessita manteniment?

  Manteniment web

  Actualment la majoria d’empreses compten amb una pàgina web on mostrar i vendre els seus productes o serveis, ja que ofereix molts beneficis, com poder promocionar el negoci i atendre al públic objectiu 24 hores al dia i 365 dies l’any.

  Si aquest és el seu cas, ha de saber que, de la mateixa manera que la seva empresa té canvis constants i modificacions, la seva pàgina també. Per això, el manteniment web és el seu aliat.

  Aquest li proporcionarà seguretat, poder tenir actualitzades les seves dades i continguts i poder oferir als seus clients una atenció on-line eficient i ràpida, perfecte per generar més confiança i credibilitat.

  Tingui en compte que, mantenir el seu portal al dia, fa que convidi als usuaris a tornar a visitar-lo i a fidelitzar-los.

  Així, el manteniment web se n’encarrega que la seva estructura digital sigui l’adequada i ofereixi funcionalitat i bona navegació als clients, així com un disseny web adaptat als nous temps i noves exigències del mercat. A més, manté els seus enllaços en bon estat, ja que és important que redirigeixin al lloc correcte.

  Per tant, comptar amb aquest servei informàtic és essencial, ja que no li serveix de res tenir una pàgina web a internet si després no la té actualitzada. Controlar tots els aspectes relacionats amb el seu portal li pot portar molts beneficis, com, per exemple, més conversions i vendes.

  Entre moltes tasques que realitza el manteniment web, a més de les que hem esmentat, trobem l’optimització de la pàgina, com vigilar que carregui ràpidament i sense problemes, afegir noves funcions més pràctiques pels clients i nous continguts multimèdia, tan importants per a una web, garantir la seguretat del portal, actualitzar els catàlegs dels productes, afegir-ne de nous, etc., programar formularis, canviar preus dels productes o serveis, entre altres.

  Tots aquests aspectes, a més de fer que la seva web estigui al dia, provoquen que el seu posicionament web sigui millor i la seva pàgina es trobi a les primeres posicions dels cercadors, esencial per guanyar visibilitat a internet.

  Per tant, si vol comptar amb una web professional i oferir confiança als seus usuaris, tingui el suport d’un manteniment periòdic.

  A Gestinet som experts en oferir el millor manteniment web del sector i vetllem perquè els projectes dels nostres clients siguin tot un èxit.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem una estratègia de màrketing on-line a mida i adaptada a la seva empresa i necessitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post