ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/09/2019

  10 passos per a desenvolupar una bona estratègia de posicionament web

  posicionament web

  Amb l’objectiu d’aconseguir més notorietat a internet i obtenir més autoritat als cercadors, és necessari realitzar una òptima estratègia de posicionament web.

  Per tant, si compta amb una pàgina corporativa, un blog o una botiga on-line, ha de treballar el seu SEO de manera constant i així atraure a més clients potencials.

  Tingui en compte que cada vegada hi ha més competència a internet i cal estar a l’altura i realitzar diferents accions, en aquest cas enfocades al posicionament web, per potenciar la seva marca i la seva empresa.

  Com crear una estratègia de posicionament

  Li mostrem els passos més rellevants que ha de portar a terme si vol aconseguir més i millor visibilitat a la xarxa:

  1-Públic objectiu: és necessari identificar els seus clients potencials, aquells que poden estar interessats en els seus productes i realitzar més conversions. Així, ha de conèixer quines són les seves necessitats, els seus interessos i les seves preferències.

  2-Navegació fàcil: la seva pàgina ha de comptar amb una estructura intuïtiva i senzilla, no només pels usuaris que la visitin, sinó també per quan sigui rastrejada pels cercadors, especialment quant els enllaços. A més, la seva pàgina ha de tenir fàcil accessibilitat i ser responsive, és a dir, que s’adapti a qualsevol pantalla i dispositiu.

  3-Keywords: ha d’esbrinar quines són les seves paraules clau, que són aquelles per les quals els usuaris el buscaran i són les que ha de posicionar.

  4-Anàlisis de la competència: la competència sempre és bona, ajuda a millorar i a tenir punts de referència. Per tant, ha d’analitzar-la, saber quines són les seves keywords, quines tenen més autoritat, quines accions realitzen a internet, quina presència tenen a les xarxes socials, etc.

  5-Imatges: el contingut multimèdia és indispensable, tant per cridar l’atenció als usuaris com per al SEO. Si vol aconseguir un bon posicionament web, ha de cuidar les seves imatges i nomenar correctament els arxius per quan siguin rastrejades pels cercadors.

  6-Cuidar els enllaços trencats: tingui sempre en compte els enllaços trencats de la seva web i procuri que no hi hagi errors que facin que els usuaris no es dirigeixin on no volen anar.
  Pensi que, com més temps passen els visitants en una web, és més positiu pels cercadors. I, si la seva pàgina no funciona bé, marxaran ràpidament a una altra.

  7-Enllaços interns: els vincles interns, els que redirigeixen a la mateixa web, prolonguen el temps de permanència dels usuaris en una pàgina.

  8-Contingut rellevant: el contingut és essencial per a obtenir un bon SEO i cal que sigui únic i interessant pels visitants. A més, és necessari actualitzar-lo sovint, especialment si es tracta d’un Blog.

  9-Mesura de l’estratègia: qualsevol estratègia s’ha d’analitzar freqüentment, per tal de saber si necessita canvis i millores. Internet i els algoritmes estan sempre en moviment i cal estar al dia.

  10-Constància: el posicionament web es porta a cap de manera ininterrompuda i requereix constància i saber que no és quelcom d’un dia per l’altre.

  Per tant, comptant amb professionals, pot obtenir la notorietat i la presència desitjada a internet.

  A Gestinet desenvolupem estratègies a mida i adaptades a cada empresa i necessitat. Som referents en posicionament web Barcelona i estem a la seva disposició per tal que la seva empresa obtingui l’èxit desitjat.

  5/5 - (49230 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49230 votes)