ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què Google pot penalitzar el seu posicionament web?

  posicionament web

  Qualsevol pàgina pot ser penalitzada per Google i, en conseqüència, el posicionament web d’aquesta pot disminuir fins a posicions on els usuaris no solen mirar.

  Hi ha dos tipus de penalitzacions de Google, les manuals i les algorítmiques. Aquestes últimes tenen fàcil solució realitzant una estratègia de posicionament Google òptima.

  Li mostrem per què Google el pot penalitzar afectant el seu SEO:

  Enllaços que no funcionen: és imprescindible revisar que els enllaços interns portin a l’usuari correctament a on ell ha clicat i que cap pàgina de la seva web doni un missatge d’error o pàgina no trobada.

  Intercanvi de links massiu: l’intercanvi de links entre pàgines ha de realitzar-se lentament, mai de sobte.

  Massa optimització: al cercador no li agraden les webs que, de cop, estan perfectament optimitzades, no ho veu natural. Orientar la seva pàgina exclusivament a la visió de Google no és bona opció, ha de ser de manera periòdica i constant.

  Contingut ocult: Google sanciona el contingut que està ocult i no és visible pels usuaris d’una web.
  Igualment passa amb el contingut duplicat, ja que el cercador no veu amb bons ulls textos de la mateixa web o d’altres que sigui copiat. Els continguts han de ser sempre originals, únics, interessants pels usuaris i sempre de qualitat.

  Publicitat excessiva: si té publicitat dins de la pàgina, no hi ha problema. El que no vol Google són pàgines plenes d’anuncis que no afavoreixen la navegació als visitants, donant mala experiència.

  Masses Keywords: no s’han de repetir en excés les paraules clau en totes les pàgines, s’ha de fer amb mesura.

  Responsive: la seva pàgina ha d’adaptar-se a tots els dispositius per tal que els usuaris tinguin una navegació òptima.

  SPAM en els comentaris: ha de vigilar els comentaris que tingui al seu blog i que no siguin SPAM, ja que un excés de comentaris no correctes està greument penalitzat.

  Velocitat de càrrega: la seva pàgina s’ha de carregar en pocs segons, degut que l’usuari ha de tenir la web disponible fàcilment. En cas contrari, la seva imatge serà molt negativa i l’usuari marxarà a la competència i obtindrà una sanció de Google. Per a tindre una càrrega adequada, optimitzi el contingut audiovisual i tingui un bon hosting, entre altres.

  Coneixent perquè Google el pot penalitzar i que pot afectar negativament al seu posicionament web, prengui les decisions necessàries i faci els canvis adequats a la seva pàgina. Veurà com el seu SEO no només no és penalitzat, sinó que millora i guanya visibilitat a internet.

   

  5/5 - (48878 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48878 votes)