He llegit i accepto la Política de privacitat


Per què Google pot penalitzar el seu posicionament web?

General|

Qualsevol pàgina pot ser penalitzada per Google i, en conseqüència, el posicionament web d’aquesta pot disminuir fins a posicions on els usuaris no solen mirar.

Hi ha dos tipus de penalitzacions de Google, les manuals i les algorítmiques. Aquestes últimes tenen fàcil solució realitzant una estratègia de posicionament Google òptima.

Li mostrem per què Google el pot penalitzar afectant el seu SEO:

Enllaços que no funcionen: és imprescindible revisar que els enllaços interns portin a l’usuari correctament a on ell ha clicat i que cap pàgina de la seva web doni un missatge d’error o pàgina no trobada.

Intercanvi de links massiu: l’intercanvi de links entre pàgines ha de realitzar-se lentament, mai de sobte.

Massa optimització: al cercador no li agraden les webs que, de cop, estan perfectament optimitzades, no ho veu natural. Orientar la seva pàgina exclusivament a la visió de Google no és bona opció, ha de ser de manera periòdica i constant.

Contingut ocult: Google sanciona el contingut que està ocult i no és visible pels usuaris d’una web.
Igualment passa amb el contingut duplicat, ja que el cercador no veu amb bons ulls textos de la mateixa web o d’altres que sigui copiat. Els continguts han de ser sempre originals, únics, interessants pels usuaris i sempre de qualitat.

Publicitat excessiva: si té publicitat dins de la pàgina, no hi ha problema. El que no vol Google són pàgines plenes d’anuncis que no afavoreixen la navegació als visitants, donant mala experiència.

Masses Keywords: no s’han de repetir en excés les paraules clau en totes les pàgines, s’ha de fer amb mesura.

Responsive: la seva pàgina ha d’adaptar-se a tots els dispositius per tal que els usuaris tinguin una navegació òptima.

SPAM en els comentaris: ha de vigilar els comentaris que tingui al seu blog i que no siguin SPAM, ja que un excés de comentaris no correctes està greument penalitzat.

Velocitat de càrrega: la seva pàgina s’ha de carregar en pocs segons, degut que l’usuari ha de tenir la web disponible fàcilment. En cas contrari, la seva imatge serà molt negativa i l’usuari marxarà a la competència i obtindrà una sanció de Google. Per a tindre una càrrega adequada, optimitzi el contingut audiovisual i tingui un bon hosting, entre altres.

Coneixent perquè Google el pot penalitzar i que pot afectar negativament al seu posicionament web, prengui les decisions necessàries i faci els canvis adequats a la seva pàgina. Veurà com el seu SEO no només no és penalitzat, sinó que millora i guanya visibilitat a internet.

 

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5