ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què comptar amb una empresa de manteniment informàtic?

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic periòdic millora la productivitat d’una empresa, a més d’allargar la vida útil dels seus ordinadors. Aquests dos aspectes són només dos grans avantatges, entre molts altres que, junts, fan que una corporació acabi sent més competent.

  Actualment, els equips informàtics formen part de qualsevol sector i s’han convertit en elements indispensables pel bon funcionament d’un negoci, però és necessari que estiguin en bon estat per poder esprémer-los al màxim i que siguin rendibles i segurs.

  I d’això ja se n’encarrega el manteniment.

  Què és el manteniment informàtic?

  Aquest servei comprèn totes les tasques realitzades amb la finalitat d’aconseguir que tots els equips sempre estiguin en bon estat i funcionant de manera eficaç. Igualment, prevenir possibles incidències que podrien afectar greument una empresa.

  Un bon manteniment informàtic porta a cap diferents accions o tasques. Les més importants són:

  1. Instal.lar correctament tots els programes i aplicacions
  2. Controlar els servidors
  3. Reparar els dispositius tecnològics quan sigui necessari
  4. Netejar els equips quan s’escaigui, ja que s’acumula pols als ventiladors.
  5. Optimitzar el rendiment dels dispositius i treure més profit.
  6. Dotar de seguretat tota la infraestructura informàtica
  7. Realitzar còpies de seguretat

  manteniment informàtic ordinadors

  Beneficis del manteniment dels seus equips

  Si compta amb serveis informàtics dins la seva empresa, podrà aconseguir grans beneficis que, ràpidament, seran positius pel seu negoci. Destaquem els més rellevants.

  1. Reducció de costos: a més d’estalviar diners en reparacions constants sense cap planificació que poden perjudicar el bon funcionament de l’empresa, el manteniment fa que aquest servei sigui la seva millor inversió.
  2.  Sempre a punt: el seu negoci mai s’aturarà, quelcom imprescindible avui dia amb la competència existent. Cal estar a l’altura de les circumstàncies i, per fer-ho, ha de comptar amb bons equips sempre llestos. A més, els seus treballadors tampoc poden parar i, gràcies a tenir equips en perfecte estat, la seva empresa serà més productiva.
  3. Professionals al seu costat: el manteniment li ofereix la possibilitat de tenir a prop seu a persones especialitzades en l’àmbit que li donaran el suport que necessiti en tot moment. A més, tindrà accés a un assessorament professional sobre noves tecnologies.
  4. A l’avantguarda del seu sector: seguint amb el punt anterior, obtindrà un avantatge tecnològic que provocarà que sempre tingui un bon nivell i, per tant, pugui oferir un servei excel.lent als seus clients.
  5. Protecció i seguretat: és essencial comptar amb seguretat informàtica i aquest servei li ho proporciona. Ens trobem en un moment on existeixen molts ciberatacs i cal estar atent a l’entrada de persones alienes als seus equips que podrien perjudicar-lo seriosament.

  manteniment informàtic beneficis

  Tipus de manteniment informàtic

  Existeixen diferents tipologies de manteniment informàtic i, totes elles, fan que una corporació sempre estigui al 100 %. És important comptar amb un servei complet, ja que un negoci pot trobar-se amb molts entrebancs durant la seva jornada laboral. Tot i que la prevenció és imprescindible i fa que pugui anticipar-se a avaries, en algunes ocasions pot trobar-se amb problemes sobtats i, aquests, cal resoldre’ls ràpidament.

  1. Manteniment preventiu: com li hem dit, la prevenció és imprescindible i cal aplicar-la a totes les empreses. Consisteix a realitzar una revisió periòdica amb l’objectiu de disminuir els riscos i comprovar que tot estigui correcte. Amb la prevenció, la vida útil dels equips augmenta significativament.
  2. Manteniment correctiu: es tracta de reparar una incidència en el moment que passa. En aquest cas, és molt important comptar amb un manteniment informàtic professional, ja que ha de ser ràpid i eficient. La seva empresa no es pot aturar.
  3. Manteniment predictiu: parlem d’aquesta tipologia quan ens referim a fer una diagnosi i així conèixer l’estat de les peces dels equips. Amb aquesta anàlisi es poden prendre decisions i realitzar canvis o millores dins la infraestructura tecnològica, a més d’estalviar temps i diners.

  manteniment informàtic equips

  Confiï en l’empresa líder en el sector

  Per tant, comptant amb un bon manteniment informàtic, una corporació és més productiva, competitiva, eficient i segura. És un servei que l’ajudarà a prevenir i a portar a cap només les accions necessàries que ajuden al bon funcionament dels seus dispositius.

  Però sempre és important tenir un suport totalment qualificat i en constant formació al seu costat, ja que la informàtica és molt dinàmica i canviant.

  A Gestinet, empresa líder en manteniment informàtica, ens posem a la seva disposició per oferir-li un servei ràpid, sense esperes i professional. Ens adaptem a qualsevol empresa, sector i necessitats, perquè aconsegueixi que els seus ordinadors sempre estiguin preparats i li garanteixin protecció.

  Contacti amb nosaltres i podrà comprovar-ho.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)