ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/06/2021

  Per què és essencial contractar manteniment web

  Manteniment web

  Si vol atraure a nous clients, fidelitzar els que ja té, tenir els seus productes i serveis actualitzats dins la seva pàgina i millorar el seu posicionament Google, ha de comptar amb el suport d’un manteniment web regular.

  D’aquesta manera, la seva presència on-line seguirà al dia i aportarà nova informació als seus usuaris, a més que tindrà una imatge potent i forta.

  Tanmateix, els cercadors li atorgaran millor posició als rànquings, vital perquè nous visitants el trobin.

  No hi ha cap mena de dubte que les noves tecnologies estan en constant evolució i que cal estar completament actualitzat per no quedar enrere, tant amb noves funcionalitats com en poder donar una percepció d’empresa estable, que doni confiança als seus clients.

  Una web pot quedar obsoleta sense manteniment i que no sigui funcional, que tingui errors, que sembli antiga i que no proporcioni una bona experiència de navegació.

  Per això, és tan important comptar amb tot el que li pot oferir el manteniment web i fer que la seva pàgina sigui més competitiva al món on-line, entorn molt exigent.

  La seva pàgina és el seu aparador digital, on pot mostrar els seus productes o serveis. Té grans avantatges i cal potenciar-los amb aquest suport informàtic. S’ha de cuidar especialment el seu contingut, el seu disseny, la seva estructura, la seva optimització SEO, etc.

  Una pàgina necessita manteniment web?

  Sí, ja que no n’hi ha prou amb comptar amb un lloc on-line, fa falta que estigui en les millors condicions.

  El manteniment d’una pàgina està orientat a garantir que una web ofereixi una bona usabilitat, optimitzar-la, dotar-la de seguretat i actualitzar-la constantment.

  Aquest suport informàtic assegura la millor experiència de navegació, quelcom imprescindible perquè els usuaris confiïn en vostè i vulguin comprar i adquirir els seus productes i serveis. A més, fomenta l’augment del seu tràfic.

  Una pàgina requereix un manteniment periòdic, realitzat per professionals de l’àmbit. Aquests maximitzaran les seves oportunitats de negoci i li donaran la millor imatge d’empresa i de marca, potenciant tot el que ofereix de la millor manera, a més que la seva pàgina sempre estarà al 100%, sense errors de funcionalitat.

  El manteniment de la seva pàgina s’ha de realitzar de manera periòdica. Una web mai descansa i ha d’estar sempre operativa, sense cap error.

  Una web necessita que tots els seus elements siguin revisats i controlats:

  1. Enllaços: mai poden trencar-se i, en cas que succeeixi, ho ha de resoldre ràpidament. Els seus enllaços han de dirigir al lloc correcte.
  2. Contingut: ha d’incorporar constantment contingut nou, fresc, d’interès pels seus usuaris i únic. Tenir un Blog corporatiu és una excel.lent opció.
  3. Software: els sistemes i aplicacions requereixen un control i vigilància, ja que la seguretat és molt important.
  4. Disseny: ha de tenir sempre un disseny cuidat, ben estructurat i actualitzat. Ha de poder mostrar l’essència de la seva empresa i els seus valors.

  Tots aquests aspectes, entre altres, han de poder gaudir del millor manteniment web i estar sempre al dia.

  manteniment pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Per què és essencial contractar manteniment web

  Una pàgina necessita manteniment web?

  Qualsevol pàgina necessita manteniment web. Aquest suport informàtic assegura la millor experiència de navegació, a més que fomenta l’augment del seu tràfic i millora el seu posicionament a Google.

  La seva web ha de comptar amb el millor manteniment

  Existeixen moltes raons per les quals tenir aquest suport tan important, com per obtenir més seguretat, millor posicionament web, atraure més visites i aconseguir més vendes i per tenir millor imatge de marca.

  Tasques de manteniment d’una pàgina web

  Les tasques que realitza un òptim manteniment web són moltes. Les més destacades són corregir errors que poguessin aparèixer, assegurar la millor velocitat de càrrega, realitzar còpies de seguretat, actualitzar el software i els plugins, analitzar que totes les accions s’executen correctament, fer canvis i millores de disseny web, etc.

  Contractar manteniment web per a la seva pàgina

  Gràcies a contractar manteniment web, la seva pàgina serà més potent, forta, dinàmica i atractiva que mai. Contacti amb Gestinet i podrà comprovar tots els seus beneficis.

  La seva web ha de comptar amb el millor manteniment

  Existeixen moltes raons per les quals tenir aquest suport tan important. En destaquen:

  1. Per obtenir el millor posicionament a Google: al cercador li encanta el contingut nou, oferir als usuaris exactament el que necessiten i que aquests puguin navegar còmodament per una pàgina. I tot això li ho proporciona el manteniment. Google el posicionarà als primers llocs del rànquing, maximitzant les seves probabilitats de noves visites i vendes.
  2. Per atraure a més usuaris: si la seva web està actualitzada, nous clients hi entraran i fidelitzarà els que ja té. Els seus formularis de contacte han d’estar sempre funcionals, igual que ha de tenir la seva informació correcta, com el seu telèfon, preus, descripcions dels productes, etc.
  3. Per tenir seguretat: la protecció digital és bàsica en un entorn tan vulnerable. El manteniment web actualitza totes les funcionalitats d’una pàgina, amb noves versions més actuals i segures.
  4. Per la seva imatge de marca: la seva imatge on-line és molt important i fa que els seus clients prenguin la decisió o no a l’hora d’adquirir els seus productes o serveis. La seva web ha de cuidar tots els detalls i donar una percepció professional.
  5. Per ser més competitiu: ha d’estar al dia sobre les novetats del sector i les noves tendències que sorgeixen al món digital. Internet evoluciona de manera molt ràpida.

   

  contractar manteniment web

  Tasques de manteniment d’una pàgina web

  Les tasques que realitza un òptim manteniment web són moltes, ja que se n’ocupa de diversos aspectes entorn d’una pàgina.

  Les més rellevants són corregir errors que poguessin aparèixer, assegurar la millor velocitat de càrrega, realitzar còpies de seguretat, actualitzar el software i els plugins, analitzar que totes les accions s’executen correctament, fer canvis i millores de disseny web i optimitzar en general la web perquè es posicioni millor a Google.

  manteniment wordpress

  Contractar manteniment web per a la seva pàgina

  Gràcies a contractar manteniment web, la seva pàgina serà més potent, forta, dinàmica i atractiva que mai.

  Contacti amb Gestinet i podrà comprovar els beneficis d’aquest servei informàtic tan necessari. Ens adaptem a tota mena de pàgines, empreses i situació perquè pugui oferir als seus clients una web més competent i funcional.

  Estem a la seva disposició.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)