ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què és important tenir un disseny web professional?

  Disseny web

  Una pàgina web és com la carta de presentació de les empreses. I la veritat és que és en el que ens fixem inicialment, fins i tot abans que els propis productes o serveis que ofereix.

  Per això és tan important que aquesta causi una bona impressió, ja que els usuaris el coneixeran en aquest instant i decidiran si li interessa o no el que ofereix segons la imatge que projecta.

  El disseny web té gran influència, pot aconseguir captar l’atenció dels usuaris i cridar-los a l’acció, convertint-los en clients. En aquest post, veurem algunes característiques i avantatges de comptar amb un bon disseny de pàgina web.

  empresa disseny web

   

  Més que un aparador digital

  Més que una cara bonica, per a encantar al públic o ser un aparador digital on presentar un producte, el disseny web és una eina que, amb una òptima implementació, l’ajudarà a millorar el seu posicionament en els motors de cerca, especialment en el cercador líder, Google.

  Si la seva pàgina web segueix unes pautes, en les quals definitivament es troba tenir un disseny responsive, aconseguirà:

  • Que els usuaris es detinguin a explorar el seu web.
  • Arribar i interessar al seu públic objectiu.
  • Aparèixer en les primeres posicions de cerca.
  • Assentar la seva imatge de marca.
  • Augmentar significativament el seu volum de vendes.

   

  disseny pàgines web

  Preguntes freqüents sobre

  Per què és important tenir un disseny web professional?

  Més que un aparador digital

  Més que una cara bonica, per a encantar al públic o un aparador digital, per a presentar un producte, el disseny web és una eina que, ben implementada, l’ajudarà a millorar el seu posicionament en els motors de cerca, especialment en el cercador líder, el gegant, Google.

  Disseny responsive

  És una tècnica de disseny web, que busca adaptar l’aparença de la pàgina web a qualsevol dispositiu pel qual s’estigui visualitzant, per a això redistribueix el seu contingut, ajustant-se a les característiques de la pantalla d’aquest dispositiu.

  Què és necessari per a un bon disseny web?

  Hem creat un llistat amb una sèrie de punts, on explicarem el que considerem més importants perquè una pàgina tingui un bon disseny web.

  Disseny responsive

  En l’actualitat, existeixen diversos dispositius pels quals podem connectar-nos a Internet i això fa que sigui necessari que els llocs web es puguin adaptar a diferents tipus de pantalles, perquè els usuaris no necessitin d’un ordinador per a visualitzar bé la seva pàgina.

  El disseny responsive o adaptatiu, cerca adaptar l’aparença de la pàgina web a qualsevol dispositiu pel qual s’estigui visualitzant i per a això, redistribueix el seu contingut, ajustant-se a les característiques de la pantalla del dispositiu en qüestió.

  Això és de gran ajuda a l’hora d’aconseguir més trànsit cap al seu web, ja que el trànsit a través de dispositius mòbils ha augmentat considerablement en els últims anys. També té altres avantatges, com:

  • Evitar que la pàgina tingui contingut duplicat.
  • Reduir del temps de desenvolupament.
  • Disminució de costos de manteniment.
  • Millorar l’experiència d’usuari.
  • Càrrega ràpida de la web, sense importar el dispositiu per la qual s’estigui visitant.
  • Millora el posicionament des de dispositius mòbils.
  • Les imatges i continguts s’adaptaran a qualsevol pantalla.
  • Augmenta conversions i leads.
  • Millora la imatge de marca.
  • Incrementarà la seva popularitat en les xarxes socials.
  • La seva pàgina es podrà adaptar fàcilment a les pantalles de dispositius futurs.

  A continuació, li mostrem alguns punts a tenir en compte per a un bon disseny web responsive:

  La tipografia: Ha de ser fàcil de llegir i comprendre. Tret que s’usin per a fer èmfasi, és millor deixar a un costat els estils de lletra recarregats.

  Multimèdia: L’escalat de les imatges i vídeos influeix en la velocitat de càrrega, a més moltes visites es fan a través de dades mòbils. Per això, la proporció de contingut multimèdia ha de ser lògica, perquè puguin visualitzar-se correctament.

  Format horitzontal i/o vertical: És important que la web s’adapti a tots dos formats, ja que, encara que en la majoria de casos els usuaris utilitzen el format vertical, moltes vegades canvien a l’horitzontal per a veure un vídeo.

  Temps de càrrega: Cal optimitzar la velocitat de càrrega perquè els usuaris tinguin un ràpid accés a la web, independentment del dispositiu que estiguin utilitzant.

  La visualització: El disseny ha de ser pràctic i funcional, però alhora atractiu. És a dir, que tota l’estructura ha d’acomodar-se a qualsevol dispositiu, de manera que la web continuï resultant atractiva visualment.

  empresa per a dissenyar pàgina web

  Què és necessari per a un bon disseny web?

  I, a continuación, veurem aquestes pautes o qualitats que té tota pàgina amb un bon disseny web:

  • Pensar en el públic objectiu: La pàgina web és un mitjà per a arribar a un públic objectiu, per això és lògic que aquesta es dissenyi tenint en compte al nostre target.

  • Construir la pàgina web sobre la base de paraules clau: Per descomptat, aquestes paraules han d’anar relacionades amb la marca i els productes o serveis que ofereix. Utilitzar-les en l’apartat Blog/Actualitat serà molt beneficiós.

  • Navegació òptima: Com hem dit en posts anteriors, oferir la millor experiència a l’usuari és molt important. La navegabilitat ha de ser fàcil i intuïtiva, a més de tenir un temps de càrrega òptim.

  • Apartat Blog: L’apartat Blog, ens beneficia tant per l’aportació de contingut extra, com ajudant-nos a millorar el posicionament en Google.

  • Disseny web responsive: Aquest terme ha aparegut moltes vegades en el nostre blog, i el continuarà fent, ja que avui dia tota pàgina web hauria de ser dissenyada pensant en l’adaptabilitat a diferents pantalles.

  • Disseny estructurat: Les icones i apartats han de ser fàcils de trobar i de distingir, especialment: el carro de compra i l’apartat d’informació.

  • Procés de compra ràpid i senzill: El procés ha de ser el més senzill possible, sinó volem que l’usuari deixi la compra a mig fer.

  • Apartat d’informació: Cal no oblidar-se d’actualitzar les dades de contacte en cas de canviar-los, per a evitar generar molèsties i desconfiança als possibles clients. Oferir la màxima informació i transparència l’ajudarà a transmetre seguretat als usuaris a l’hora de fer la compra.

  • Dissenyadors experts: Finalment, però no menys important, comptar amb dissenyadors professionals agilitzaran enormement aquest procés. Aconseguiran que el seu web tingui una imatge atractiva i professional, donant als usuaris la seguretat que necessiten per a realitzar la compra o contactar amb la seva empresa.

  Compti amb Gestinet, empresa experta en disseny de pàgines web i li oferirem un assessorament 100% professional.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post