ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  03/03/2021

  Per què és necessari invertir en el posicionament de la seva pàgina web

  posicionament web

  Ha pensat mai quina importància té el posicionament web de la seva pàgina?

  En aquest post volem aclarir-li els dubtes al respecte. Segueixi llegint…

  El SEO o Search Engine Optimization no només és essencial i l’ha de tenir en compte dins la seva estratègia de màrketing on-line, sinó que és clau per obtenir èxit digital i aconseguir els seus objectius.

  Per aquest motiu, entre altres, ha d’invertir temps i esforços en treballar-lo adequadament i de manera constant.

  En posicionament web és un aspecte indispensable per a totes les empreses que vulguin tenir presència a internet, ser visibles perquè el seu públic objectiu les trobi, perquè les seves pàgines tinguin més qualitat i perquè puguin abastar i sobrepassar la seva competència.

  No importa si la seva corporació és petita o gran, a internet tothom té les mateixes possibilitats. Cal invertir en SEO i la seva web serà més popular i potent.

  Google està en constant evolució i premia cada vegada amb més intensitat la bona feina. Per tant, si vol estar a les primeres posicions del cercador, ha de destinar els seus esforços.

  La seva empresa ha de tenir el millor posicionament web possible

  Una marca només existeix a internet si es troba dins els primers resultats de la primera pàgina, ja que és on els usuaris cliquen. Diferents estudis demostren que el 90% d’aquests no passen a la segona.

  De la mateixa manera, els visitants consulten, amb molta més probabilitat, les opcions que estan posicionades orgànicament. És a dir, solen clicar als resultats fruit del posicionament web (SEO)

  En aquest punt, és interessant diferenciar aquest terme del de SEM.

  El SEO comprèn totes aquelles accions que es realitzen amb l’objectiu d’optimitzar una pàgina web per als cercadors. Per tant, gràcies a aquest treball, un lloc on-line pot aparèixer a una bona posició de manera natural. Les pàgines posicionades naturalment són més atractives pels visitants, ja que poden oferir portals de més qualitat i continguts més interessants.

  Per altra banda, el SEM consisteix en totes aquelles accions publicitàries de pagament realitzades per què Google, entre altres, situïn una web dins els primers resultats. És una estratègia digital basada en el pagament directe al mateix cercador.

  Com li comentem, els usuaris prefereixen clicar als resultats orgànics, fruit d’un treball i actualització constant.

  El posicionament web pot ajudar-lo a:

  1. Crear una bona imatge de marca i reputació digital
  2. Donar més credibilitat i confiança als usuaris
  3. Tenir més autoritat a internet
  4. Aconseguir un retorn molt positiu i més ràpid

   

  posicionament pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Per què és necessari invertir en el posicionament de la seva pàgina web

  La seva empresa ha de tenir el millor posicionament web possible

  El posicionament web pot ajudar-lo a crear una bona imatge de marca i reputació digital, donar més credibilitat i confiança als usuaris, tenir més autoritat a internet i aconseguir un retorn molt positiu i més ràpid.

  La importància d’invertir en el posicionament web

  La seva empresa ha d’invertir en aquest aspecte del màrketing digital per obtenir més visibilitat i mantenir-se, ja que altres empreses també volen estar a la primera pàgina.

  El posicionament de la seva pàgina és clau pel seu èxit

  El posicionament web no només és part del seu èxit, sinó que és clau per ser una empresa i marca més potent. I li ofereix grans beneficis.

  Empresa referent en posicionament de pàgines web

  A Gestinet, experts en posicionament web, som líders del sector on-line i ens caracteritza per adaptar-nos a cada empresa, situació i àmbit empresarial amb l’objectiu que adquireixi força digital.

  La importància d’invertir en el posicionament web

  Les pàgines web no poden ser estàtiques, és a dir, s’han d’anar adaptant als nous algoritmes i requeriments de Google i dels usuaris, sempre cercant la millor experiència d’usabilitat.

  Així que el SEO no només requereix una inversió de temps i esforços inicial, sinó que ha de comprendre un seguit d’accions realitzades de manera periòdica.

  La seva empresa ha d’invertir en aquest aspecte del màrketing digital per obtenir més visibilitat i mantenir-se, ja que altres empreses també volen estar a la primera pàgina.

  A més, de la mateixa manera que Google valora positivament l’optimització del disseny i els continguts d’una pàgina, la pot penalitzar si no ho fa correctament.

  Algunes de les accions que poden ser castigades són tenir enllaços trencats, és a dir, que no dirigeixin a cap lloc, publicar contingut duplicat o textos de dubtosa qualitat, trobar un excés de publicitat dins la web o que la seva pàgina sigui molt lenta.

  Per tant, si treballa la seva web correctament, serà molt més atractiva per Google i pel seu públic objectiu.

  Els resultats que pot donar-li un bon SEO són molt bons i repercuteix a la seva web, però per aconseguir-ho, ha d’invertir hores de treball.

  És per aquest motiu que és molt important la feina dels professionals del sector del màrketing, ja que saben exactament quines accions s’han de realitzar i quan, amb la finalitat que la pàgina sempre estigui al dia, sigui funcional i visualment atractiva.

  En definitiva, té moltes raons per les quals invertir en posicionament web:

  1. Els resultats orgànics ofereixen més confiança i tenen més possibilitats de ser clicats
  2. És el millor mètode per atraure clients qualitatius
  3. Li permet un augment progressiu i estable de visites
  4. És una estratègia perdurable en el temps
  5. És altament rendible i eficient
  6. Repercuteix positivament en la imatge de marca

  Grans motius que, sens dubte, poden fer que pugui arribar a tots els seus objectius i fer que la seva web abasti al nombre més gran d’usuaris possible.

  Pensi que internet no té fi, i va més enllà de la seva zona geogràfica. Per tant, si vol aconseguir nous clients i mantenir els que ja té, inverteixi en el posicionament de la seva pàgina web.

  posicionament pàgines web

  El posicionament de la seva pàgina és clau pel seu èxit

  El SEO no només és part del seu èxit, sinó que és clau per ser una empresa i marca més potent. Gràcies a una bona estratègia obtindrà:

  1. Més visibilitat a internet
  2. Més conversions
  3. Més vendes
  4. Estalvi de costos relacionats en publicitat de pagament
  5. Més engagement amb el seu públic
  6. Un disseny web més accessible i atractiu
  7. Millor usabilitat i rendibilitat web
  8. Clients més fidels a la seva marca
  9. Captació de nous usuaris
  10. Promoció sense descans a internet
  11. Més competitivitat amb tots els navegadors

  Aquests beneficis, entre altres, faran que la seva pàgina marqui la diferència i sigui més competent.

  Hi ha moltes empreses amb presència on-line i, per això, cal sobresortir i destacar de la resta. Faci-ho gràcies al posicionament de la seva pàgina web.

  Internet no descansa, i la seva pàgina tampoc ho ha de fer. Inverteixi en SEO i no se’n penedirà.

  posicionament google

  Empresa referent en posicionament de pàgines web

  Com dèiem, els professionals del sector digital són els indicats per a realitzar les millors estratègies enfocades a aconseguir més i millor visibilitat en aquest mitjà tan fort i indispensable avui dia.

  Faci que la seva pàgina sempre estigui actualitzada i optimitzada pels motors de cerca i inverteixi en posicionament web.

  A Gestinet, experts en posicionament de pàgines web, som líders del sector on-line i ens caracteritza per adaptar-nos a cada empresa, situació i àmbit empresarial amb l’objectiu que adquireixi força digital.

  Contacti amb nosaltres i comprovi-ho.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)