ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  03/02/2020

  Per què ha d’estar ben posicionat a Google?

  posicionament web

  Qualsevol empresa que compti amb una pàgina corporativa o una ecommerce ha de treballar el seu posicionament web. Només així podrà assegurar-se estar dins les primeres posicions als cercadors, especialment Google.

  Per aconseguir-ho, ha de definir una estratègia clara i portar-la a cap constantment. Encara que no ho aconsegueixi d’avui per demà, si ho realitza de manera adequada, els resultats li aportaran grans beneficis.

  Una de les raons principals perquè un negoci ha de tenir un òptim posicionament és que arribarà més fàcilment al seu públic objectiu, obtindrà més visites a la seva pàgina i més probabilitats d’atraure clients nous.

  Tenir visibilitat a internet, a més, li atorga millor imatge de marca i fa que els usuaris tinguin més confiança en els seus productes o serveis. El SEO, per tant, li pot donar a la seva empresa més credibilitat, essencial en un món tan competent i canviant.

  En realitzar-se de manera orgànica, tindrà més possibilitats que els usuaris cliquin al seu resultat.

  El SEO, però, està en constant moviment i Google cerca sense parar la millor experiència pels seus usuaris. En definitiva, sovint existeixen canvis d’algoritmes i normes a l’hora de posicionar. I l’única manera d’estar al dia sobre aquest àmbit és treballar-ho sense parar, estar informat i tenir al seu costat a un equip humà professional que l’aconselli i es preocupi perquè la seva imatge sigui la millor.

  Ha de tenir en compte que, més del 50% dels clics que es realitzen als cercadors, se situen entre la primera i tercera posició. Així que cal posar-se les piles i obtenir un bon posicionament web.

  Conseqüències d’obtenir un òptim SEO

  Com li hem comentat, si té un bon posicionament, els avantatges són múltiples. El més rellevant és l’augment de les seves visites, que li aportarà immediatament un increment de conversions i vendes.

  Si compta amb una botiga on-line els beneficis inclús seran més positius i veurà els resultats de manera més directa.

  El posicionament ha de formar part de la seva estratègia a internet i d’una manera constant. No s’ho pensi i contacti amb Gestinet. Som experts en posicionament web Barcelona i elaborem estratègies a mida i adaptades a cada empresa, situació i necessitat.

  Ens adaptem al seu negoci i creem per vostè la millor solució perquè internet sigui el seu aliat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post