ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què ha d’actualitzar el seu disseny web?

  Disseny web

  Hi ha molts factors determinants quan parlem d’una pàgina a internet i del seu èxit on-line. Un dels més importants és, sens dubte, el seu disseny web.

  Així que cal tenir-lo sempre en compte i dotar el seu portal de la millor versió, imatge i optimitzar-la al màxim perquè sigui atractiva a ulls de Google i pugui posicionar-la millor al cercador.

  És a dir, és necessari tenir sempre un disseny de la seva pàgina web impecable i, a més, actualitzar-lo sovint, amb la finalitat que sempre estigui al dia i sigui, a més, molt interessant pels usuaris que la visitin.

  Al món digital no hi ha secrets, només constància. Existeix molta competència on-line i cal estar a l’altura front altres empreses del seu sector.

  Què és el disseny web?

  És el procés de planificar, dissenyar, portar a cap i, per descomptat, mantenir un lloc web a internet.

  Un dels aspectes més rellevants dins el màrketing digital és el disseny web i, avui dia, pren més importància que mai.

  És igual de necessari tenir presència digital que aquesta sigui la millor possible. De fet, els usuaris donen molt pocs segons d’oportunitat quan entren a un portal i, en cas de no trobar el que busquen fàcilment i no agradar-los la imatge o si la pàgina és molt lenta, marxaran ràpidament i segurament no tornin a visitar-lo.

  De fet, que una pàgina es carregui de manera ràpida, pot ajudar-lo, fins i tot en l’àmbit SEO.

  La seva pàgina ha de gaudir de bona accessibilitat i que els usuaris tinguin una bona experiència de navegació. I, si vol aconseguir-ho, tingui el millor disseny web.

  Tenir una bona arquitectura és fonamental. Tots els enllaços han de conduir al lloc correcte, el menú ha de ser molt fàcil i visual i no poden haver-hi entrebancs que dificultin els moviments dels internautes.

  Gràcies a un òptim disseny, els seus leads augmentaran i, com a conseqüència, també les seves vendes.

  disseny pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Per què ha d’actualitzar el seu disseny web?

  Què és el disseny web?

  El disseny web és el procés de planificar, dissenyar, portar a cap i, per descomptat, mantenir un lloc web a internet. És un dels aspectes més rellevants dins el màrketing digital i, avui dia, pren més importància que mai.

  Com actualitzar periòdicament el seu disseny web?

  Ha de tenir sempre en compte el seu disseny web i dotar-lo de la seva millor versió, imatge i optimitzar-la al màxim perquè sigui atractiva a ulls de Google i pugui posicionar-la millor al cercador.

  Com influeix el disseny de la seva pàgina web a les seves vendes?

  Gràcies al millor disseny web de la seva pàgina i a la seva actualització periòdica, podrà tenir al seu abast molts avantatges.

  Experts en disseny web i actualització de pàgines d’empresa

  Si vol ser més potent, abastar més quantitat d’usuaris i multiplicar la seva repercussió, contacti amb Gestinet, experts en disseny web.

  Com actualitzar periòdicament el seu disseny web?

  De la mateixa manera que la seva empresa està en constant moviment, la seva web ho ha de reflectir i mostrar els canvis i millores que s’hi produeixen.

  A més a més, l’entorn digital és molt canviant i no para d’evolucionar i tenir noves aplicacions i funcions més pràctiques pels usuaris.

  Aquests, també, cada vegada són més exigents i volen trobar a internet empreses punteres, amb una imatge moderna i que els hi facilitin totes les accions. Saben que tenen molt per escollir i busquen productes i serveis que s’adaptin a les seves circumstàncies i requeriments.

  Per tant, si la seva empresa vol estar al capdavant, ha de tenir un disseny sempre adaptat en l’actualitat, tant en l’àmbit d’imatge com quant a les funcionalitats.

  L’experiència de navegació dins la seva web pot millorar moltíssim tenint un millor disseny de la seva pàgina.

  Gràcies a professionals que es dediquen al disseny de pàgines web, podrà adaptar perfectament les seves millores dins el seu portal, fer que els seus visitants se sentin atrets per la seva imatge corporativa i que les seves conversions s’incrementin.

  Per actualitzar periòdicament la seva web, ha de cuidar diferents elements que, com li hem dit, són molt importants. Els més destacats són:

  1. Usabilitat: ha de tenir una pàgina intuïtiva, fàcil i amena. Els usuaris han d’entendre perfectament com està organitzada la seva web sense cap problema, i saber on clicar en cada pas que vulguin realitzar.
  2. Llegibilitat: és essencial que sigui fàcil de llegir i que tots els textos siguin entenedors. La seva tipografia ha de ser molt clara. Igualment, ha d’usar colors de fons clars perquè destaqui. Si no ho fa, segurament la seva taxa de rebot podria augmentar.
   També és important que els seus continguts tinguin diferents paràgrafs, perquè resulti més senzill de realitzar la lectura.
  3. Temps de càrrega: ja li hem comentat la importància que té que la seva web sigui ràpida en carregar-se. Per a aconseguir-ho, optimitzi i cuidi el pes de les seves imatges.
  4. Disseny web responsive: la seva pàgina ha d’adaptar-se a tots els dispositius i pantalles, amb la finalitat que pugui visualitzar-se des de qualsevol lloc i que els seus visitants tinguin una bona experiència.

  Posi en pràctica aquests elements i podrà comprovar com el seu portal se’n beneficia.

  disseny pàgines web

  Com influeix el disseny de la seva pàgina web a les seves vendes?

  Tenint el millor disseny web de la seva pàgina i actualitzant-lo sovint, podrà tenir al seu abast molts avantatges:

  1. Excel.lent primera impressió: la seva web és la seva carta de presentació digital i, per tant, l’ha de mimar constantment. Pensi que els usuaris se’ls hi quedarà la imatge que projecti.
  2. Millor posicionament Google: optimitzant correctament la seva web i actualitzant la seva estructura i continguts, farà que aconsegueixi millor SEO, perfecte per a tenir més i millor visibilitat a internet.
  3. Més competitiva: la seva web sempre estarà al dia i això li atorga més competitivitat enfront a altres portals i empreses. Faci un pas endavant al món digital i que el seu disseny web sempre estigui a l’altura.
  4. Més leads, més conversions i més ingressos: per descomptat, el benefici econòmic és una realitat gaudint d’un òptim disseny.

  Grans avantatges molts positius per a la seva empresa i imatge corporativa.

  disseny wordpress

  Experts en disseny web i actualització de pàgines d’empresa

  És molt important comptar amb professionals del sector digital que portin a cap totes les accions de màrketing perquè la seva pàgina adquireixi bons nivells d’imatge i optimització on-line.

  Si vol ser més potent, abastar més quantitat d’usuaris i multiplicar la seva repercussió, contacti amb Gestinet.

  Som experts en elaborar estratègies enfocades a aconseguir el millor disseny de pàgines web, posicionament Google i, en definitiva, que una empresa sigui més forta i sòlida a internet.

  Ens posem a la seva disposició.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)